Впечатляващ с дизайна, умопомрачаващ с качество на картина, забележителен в света на новите технологии. На вниманието на всички LG  4K HDR Smart телевизор от серия UP80003LA. Следете любимите си филми и кино, играйте най-бързите игри или следете програмите за спорт. Сега всичко това ще е предадено като реално, благодарение на процесор α7, 4-то поколение 4K. С резолюция от 3840 x 2160 и тип на подсветка Direct LED. Този телевизор може да се вземе в изключително разнообразие от размери на екрана, които са, както следва: 86″, 82″, 75″, 65″, 60″, 55″, 50″ и 43″ инча, ето таблица с размерите за всеки един и точният му модел:

МоделЦЕНА
43 инча:LG 43UP80003LAВиж Цена за Днес
50 инча:LG 50UP80003LAВиж Цена за Днес
55 инча:LG 55UP80003LAВиж Цена за Днес
60 инча: LG 60UP80003LAВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65UP80003LA
Виж Цена за Днес
75 Инча:LG 75UP80003LA
Виж Цена за Днес
82 Инча: LG 82UP80003LAВиж Цена за Днес
86 Инча: LG 86UP80003LAВиж Цена за Днес

Завладяващи изживявания

Спрете се, сега на нереално вълнуващи изживявания с новия UHD  телевизор LG UP80003LA, който задминава очакванията на всеки. Насладете се на реалистична картина и качеството от наситените цветове по-голяма до четири пъти прецизност в пикселите,  спрямо познатите до сега Full HD.

Не само голям, а епичен

Телевизор LG UP80003LA комбинира качество 4K и картина с невероятно огромен екран. Така може да се осигури ново, съвсем различно ниво на завладяващи кадри.

Огромен и завладяващ екран

За безразсъдно  гмуркане в атмосферата на киното

Сега може да имате възможност за пълно пълното в атмосферата на това, което гледате, без значение, дали е голям мач на велик стадион или най-новия приключенски филм. Всичко придобива нов смисъл, благодарение на резолюция и контраста, който се получава. Този телевизор усъвършенства всичко, за да увеличи максимално емоциите ви по време на гледане.

Качеството гарантирано за блокбъстърите

Пренесете у дома си киното. FILMMAKER MODE™, Dolby Atmos, Dolby Vision IQ и HDR ви гарантират тази възможност!

Сега още по-завладяващи впечатления по време на гледане. Свържете с любимите си платформи за стрийминг и получете достъп до съдържание, което харесвате.

Развлечение

Използвайте приложение Netflix и Apple TV. Избирайте нови сериали и филми, документални и спортни събития. Всичко това може да е на живо и на едно място.

Dolby Atmos и Dolby Vision IQ

Трансформиращи изживявания с LG UP80003LA

Dolby Vision IQ се грижи за интелигентните настройки, като регулира качеството на картината. Това се случва на база съдържание, жанр и обстановка. През това време Dolby Atmos създава многоизмерен звуков съраунд ефект, които действа като мощна комбинация от спиращи дъха кинематографични резултати.

Технология FILMMAKER MODE™ Концепция създадена от режисьора като жива на екрана

С технологията FILMMAKER MODE™, която изключва плавността в движението, като запазва оригинални съотношения от цветове и кадрови скорости. Така оригиналната концепция създадена от режисьора се предава прецизно, и всеки кадър от филма се доставя по начинът по който е бил замислен.

HDR кинематографиченОригинални цветове, които оживяват

Телевизор LG UHD TV осигурява реални цветове и качествени детайли, чрез HDR. Насладете се на любими си филми с качеството на оригиналната лента, благодарение на Dolby Vision и HDR.

Гейминг изживяване по гребена на вълнаГмурнете се в действието

Оптимизатор за игри HDMI 2.1, прецизно настроена графика HDR графика и малкото забавяне правят играта още по-завладяваща и по-бърза.

HDMI 2.1

eARC и ALLM отговарят на изисквания за най-нови спецификации на HDMI 2.1. Тези характеристики създават възможност за гледане на бързо движещи се кадри и съдържание при висока разделителна способност. Те осигуряват по-реалистични впечатления и повече шансове за победа.

Оптимизиране на игритеЛесна и бърза надстройка за игри

Контролирайте настройките от едно място, благодарение на режим, оптимизиран за игри в различни жанрове: RPG, FPS и RTS. Управлявайте стабилизирането на контраста между черното и бялото за повече видимост.

Елате в играта с HGiG

Системата HGiG разпознава характеристиките на този телевизор и качеството на картината, за да настрои графика HDR графиката, което осигурява върховно изживяване в HDR формат за игрите.

Малко забавяне при изпълнението Вземете контрола над забавянията сега

Телевизорите LG от серия UP80003LA създават възможност за потребителите да имат пълен и незабавен контрол над игрите си, без забавяния.

Спортно изживяване, което наелектризира

Почувствайте се, сякаш сте на стадион, благодарение на съраунд Bluetooth, който ви дава възможност да се насладите на игра. По начин, сякаш сте точно в страничната линия на стадиона. Има и предупреждение за спортно събитие, което ще Ви уведоми кога ще играят любими ваши отбори.

Известия за спортните събития

Не изпускайте мач с любимия отбор

Известяване за спортни събития ще ви уведомява по време на, преди и след мачове. Никога няма да съжалявате, че сте изпуснали важни срещи от любимите отбори, дори докогато гледате друго.

Bluetooth Surround Ready

Вземете предимство от дома

Свържете Bluetooth лесно с високоговорителите, за да се любувате на истински безжичен заобикалящ ви на 360 градуса – звук. Цялото действие ще е още по-богато и по-реалистично с този телевизор, който ще Ви пренесе в атмосферата на големия мач.

UHD може да добавите към декорацията на интериора. Така тънкият панел с фина рамка, ще се съчетава с естетичен дизайн. Това подобрява всеки интериор.

4-то поколение 4K AI процесор α7, който ще ви остави без дъх

В същността на телевизор LG UP80003LA се намира процесор AI α7. Той е от 4-то поколение 4K, с революционен чип, който използва алгоритмите за машинно обучение. По този начин се анализира и оптимизира съдържанието. Промените в настройките от картина и звук стават автоматично. Сега може да гледате с поразително качество.

AI Picture Поддържайте всичко във фокус

Четвърто поколение процесор a7. Интелигентният процесор разпознава качеството на оригиналното съдържание и оптимизира остротата и яснотата и елиминира шума. Резултатът е по-качествена и отчетлива графика.

Контрол над яркостта с AI

Сензорът на светлина измерва околната, а процесорът настройва фино съпоставяйки тоновете. По този начин се получава оптимална яркост на екрана. Интелигентно управление на затъмняването и алгоритъма за компенсиране на пикселите предоставя още повече контрасти и по-добри тъмни изображения. Що се отнася до качеството на съдържание HDR, то се повишава, чрез регулиране на яркостта. Това преобразува тъмните сцени и придава невероятен контраст. Получавате повече дълбочина на цветовете и повече детайлност.

AI звук

Звук, заслужаващ внимание и подхождащ на всеки жанр

Обучен от над 17 милиона даннови звукови точки, процесорът идентифицира честоти, гласове и ефекти. Той може да оптимизира звук, съобразно аудиожанра и да осигури по-завладяващи изживявания.

Мислите, че познавате технологии на интелигентно ниво, подходящи за дома?

Телевизор LG ThinQ ще ви е от полза да изпитате максимално удоволствие от телевизионните изживявания. Спрете се на любим гласов асистент или управлявайте телевизора посредством гласа си и съвсем нов начален екран. Така ще си осигурите повече удобство и контрол.

Магическо управление в едно дистанционно

Повече от магически начин да контролирате

С нов дизайн магическото дистанционно управление ще е като вашата покорна магьосническа пръчка. Разполага с ергономичен дизайн и създава възможност за лесно хващане в ръка. Системата за посочване и превъртане създава възможност за бързо търсене. В него са вградени изкуствен интелект, който осигурява лесен достъп до услуги. Дистанционното разполага и с бързи клавиши, улесняващи достъпа и избора до основните доставчици на съдържание. По този начин това дистанционно предлагат кратки пътища до всички предпочитания.

Гласова командаВашият източник за гарантирано удобство

LG UP80003LA ви позволява да контролирате и управлявате своята екосистема IoT, чрез разпознаване на вашия глас.

Технически Характеристики – LG UP80003LA

Вид телевизорSmart TV
Качество на изображението4K
Технология дисплейLED
Специална технологияHDR
Година на лансиране2021
Вид на екранаПлосък
Операционна системаwebOS
Видео приложенияNetflix
Amazon Prime
HBOGo
MirroringAndroid
Ключови характеристикиГласови команди
Гласов асистент
Mirroring
Гласов асистентGoogle assistant
built in ThinQ AI
HDR технологияHDR 10 HLG
Резолюция3840 x 2160
Характеристики на игритеHGiG
Технология на изображението4K Upscaler
Ultra Luminance
HGIG Mode
AI Brightness Control
FILMMAKER MODE™
Скорост на обновяване50 Hz
TV тунерDVB-C
DVB-S2
DVB-T2
Аудио технологияAI Sound
Clear Voice III
AI Acoustic Tuning
Мощност на вградените говорители20 W
Аудио система2
WirelessBluetooth Wi-Fi
Видове портове3 x HDMI
1 x RJ-45
2 x USB 1 x RF
CI+ slot 
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакетЗахранващ кабел
Инструкции
Magic дистанционно

Цена

Богатата серия на LG – UP80003LA, включвам цели 8 модела: LG 43UP80003LA / LG 50UP80003LA / LG 55UP80003LA /LG 60UP80003LA / LG 65UP80003LA / LG 75UP80003LA / LG 82UP80003LA и LG 86UP80003LA.

МоделЦЕНА
43 инча:LG 43UP80003LAВиж Цена за Днес
50 инча:LG 50UP80003LAВиж Цена за Днес
55 инча:LG 55UP80003LAВиж Цена за Днес
60 инча: LG 60UP80003LAВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65UP80003LA
Виж Цена за Днес
75 Инча:LG 75UP80003LA
Виж Цена за Днес
82 Инча: LG 82UP80003LAВиж Цена за Днес
86 Инча: LG 86UP80003LAВиж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 3]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.