телевизор LG 43UP76903LE

На вашето внимание, представяме 43 инчовият телевизор  LG 43UP76903LE 4K HDR Smart UHD TV- модел 2021, диагоналът на екрана в сантиметри е  108 cm. Дисплеят е LCD, Real 4K UHD. Предоставя възможност за високо качество, при гледане на спорт, филми и играене на игри. Има процесор α5 от 4-то поколение за 4K и AI ThinQ. Телевизорът е с резолюция 3840 x 2160 и тип на подсветката Direct LED. Актуална към днешна дата цена може да проверите като последвате линка:

Виж Актуална цена за LG 43UP76903LE

Този уникален по рода си модел ще направи дните ви по-пъстри и по-вълнуващи.Искате да знаете повече за това как, продължете да разучавате всичко за него:

Изберете Real 4K UHD – Завладяващи картини и нереални изображения

Телевизор LG 43UP76903LE задминава всякакви очакванията. Насладете се на качеството на реалистичната картина и на наситените цветове с четири пъти по-голяма прецизност в пиксели, за разлика от Full HD телевизорите.

Гарантирано Качество на блокбъстъри

Нека киното влезе и в дома ви. С помощта на HDR и FILMMAKER MODE™ може да си осигурите по-завладяващи изображения при гледане. Може да се свържете и със стрийминг платформи (Apple TV и Netflix) за повече достъп до съдържание, което предпочитате.

Развлечения и любимо съдържание

Заложете на приложенията Apple TV и Netflix. Спирайки се на тях ще може да следите от най-нови филми, документални филми и събития, всичко от света на спорта на живо. При това, всичко събрано на едно място.

FILMMAKER MODE™

Концепцията от режисьора, която оживява на екрана

Технологията на LG – FILMMAKER MODE™ изключва плавността в движението, но запазва оригиналните съотношения на цветове и скоростта на кадрите. По този начин, оригиналната концепция от режисьора се предава прецизно. Така, за да можете да се насладите на филмите по начина, който е бил първоначално замислен.

Активен HDR в най-малкия детайл

UHD Телевизорът LG 43UP76903LE осигурява реалистични цветове, с него ще наблюдавате прецизни детайли. Всичко това, чрез активен HDR. Радвайте се на любими филми с отлично качество в оригиналните ленти благодарение на няколко формата HDR, включително и HLG и HDR10.

На гребена на вълната

Хвърлете се в действието. Това може да се постигне, чрез оптимизаторът за игри. С HDR графиката настроена с голяма прецизност и малкото забавяне, играта става все по-завладяваща и бърза.

Лесна и бърза надстройка на игри Оптимизатора на игри

Сега може да управлявате настройките от едно място с режими, оптимизирани за игри и от жанрове: RTS, FPS, RPG. Контролирайте контраста, чрез стабилизиране на бялото и черното за по-добра видимост.

С HGiG сега сте в играта

Характеристиките на телевизора и качеството на картината се разпознават от HGiG, технологията настройва HDR графиката и Ви осигурява върховно изживяване по време на игра.

Малко забавянеВземете контрол, без забавяне

Телевизори LG UHD TV ще Ви дадат възможност да поемете изцяло контрола върху играта без забавяне.

Наелектризиращи емоции и спортно изживяване

Почувствайте се, сякаш сте на стадиона. С Bluetooth съраунд ще сте винаги в готовност да се любувате на игра, сякаш се намирате на самите скамейки по страничната линия. С помощта на предупреждението за спортното събитие винаги ще знаете кога стартира очаквания мач.

Не пропускайте мач

Известяването за спортни събития уведомява по време, а също така преди и след мачове. Повече никога няма да съжалявате, че сте пропуснали важни срещи, дори в момента да следите друго съдържание.

Bluetooth Surround Ready – предимство у дома

Свържете Bluetooth високоговорителите повече от лесно, може да се насладите на безжичен съраунд почти мигновено. Открийте по-реалистично действие, каквато е самата атмосфера на стадиона по време на големия мач.

Нека интериорът на дома е по-красив

Към декорацията на интериора добавете UHD. Тънкият панел на телевизора е с още по-тънка рамка. Той е съчетан с естетичен дизайн, който подобрява интериора.

Подобрете всичко, което виждате и чувате с α5 AI Processor 4K

Процесорът служи за отстраняване на видео шума. Също така той създава по-ярки цветове и контраст. АКо изображенията са с ниска разделителна способност те се обработват така, че да се повиши качеството им и да е по-близко до това на 4K. Процесорът на LG знае как, кога и къде да се подобри звука за да Ви предостави виртуален съраунд и по-завладяващо и кинематографично изживяване.

По-добро качество с 4K Всичко се вижда като 4K.

Телевизор LG 43UP76903LE преобразува съдържание 2K в най-реалистична 4K картина. Той подобрява цветовете, детайлността и разделителната способност. Насладете се на по-ясна картина, подобрена рязкост, намален шум.

AI Контролира яркостта

Сензорът за светлина отмерва количествата околна светлина и процесорът настройва фино тоновете – така се получава оптимална яркост на екрана. Интелигентното управление на затъмняването заедно с алгоритъма за компенсиране на пикселите усъвършенстват контраста и се получават по-добри изображения в тъмните гами. С регулиране на яркостта се подобрява качеството на HDR съдържанието, така тъмните сцени се преобразуват и получават детайлност, дълбочина на цветовете и отличен контраст.

AI звук

С обучаване на повече от 17 милиона звукови даннови точки, процесорът на телевизори LG идентифицира ефекти, гласове и честоти. Така може да оптимизира звука спрямо аудио жанр и да осигури по-внушително изживяване.

AI ThinQ

С LG ThinQ ще може да изпитате максимално удоволствие от телевизионни изживявания. Осигурете си повече удобство и контрол. Спрете се на любим гласов асистент и започнете да управлявате с гласа си телевизора посредством изцяло новия начален екран.

Дистанционно управление като магия

С новия дизайн, дистанционното управление грабва вниманието като с магьосническа пръчка. То има ергономичен дизайн, който дава възможност за лесно захващане в ръка. Системата за превъртане и посочване Ви дава възможност за бързо намиране и търсене. Вграденият AI (изкуственинтелект) осигурява лесен достъп до различни услуги, а чрез бързите клавиши се достига до всички основни доставчици на съдържание.

Гласова команда за максимално удобство.

С телевизор LG 43UP76903LE и вградения ThinQ си гарантирате отличен контрол и управление на вашата IoT екосистема.

Гледайте телевизия, играйте или следете любимите отбори, сега по начин, който никога до сега не сте имали.

Дори в изключено положение LG 43UP76903LE умее да стой достойно на стената или върху холната масичка, допълвайки гордо хола Ви и внасяйки изисканост и усещане за максимален комфорт!

Технически характеристики

Диагонал дисплей108 cm
Година на лансиране2021
Качество на изображението4K
Вид телевизорSmart TV
Технология дисплейLED
Специална технологияHDR
ЦвятБял
Вид на екранаПлосък
Операционна системаwebOS
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix 
MirroringiOS Android
Ключови характеристикиГласови команди
Mirroring
Гласов асистент
USB recording
Тип процесорQuad core
Гласов асистентThinQ AI
Google assistant built in 
ВИДЕО ХАРАКТЕРИСТИКИ
Резолюция3840 x 2160
HDR технологияHDR 10 HLG
Технология на изображението4K Upscaler
AI Brightness Control
HGIG Mode
Active HDR
Quad Core Processor
FILMMAKER MODE™
Скорост на обновяване50 Hz
Характеристики на игритеHGiG
TV тунерDVB-C
DVB-S
DVB-T2
DVB-S2
DVB-T 
Аудио технологияClear Voice III
AI Acoustic Tuning
AI Sound
Bluetooth Surround Ready
Tv Sound Mode Share
Sound Share 
Мощност на вградените говорители20 W
Аудио система2
Видове портове1 x USB
2 x HDMI
1 x S/PDIF
1 x RJ-45
 CI+ slot
WirelessNFC
Wi-Fi
Bluetooth 
Standard Wi-Fi802.11 ac
Версия Bluetooth5
Годишна консумация на енергия /1000 часа67 kWh
Консумирана енергия в режим готовност0.5 W
Консумация на електроенергия в HDR режим / 1000 часа85 kWh
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Размери без стойка85 x 572 x 973 мм
Размери със стойка187 x 611 x 973 мм
Тегло със стойка8.1 Kg
Размери на опаковката152 x 660 x 1060 мм
Тегло без стойка8 Kg
Тегло бруто10.2 Kg
VESA съвместимост200 x 200
Съдържание пакетБатерии
Magic дистанционно
Инструкции 

Телевизор LG 43UP76903LE – цена:

Виж Актуална цена за LG 43UP76903LE

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 3]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.