телевизор LG Серия C1 - C12LA 4K OLED

Питате се, защо да изберете OLED от LG? Той е великолепен, високотехнологичен и може да ви поглези по начин, който дори не сте очаквали.

Комфорт за очите с безупречен дисплей. Грижа за околната среда, чрез OLED. Сега може да имате дизайн, кино, игри, спорт и всичко да започва с думата OLED. Това е LG серия C12LA – OLED телевизор от ново поколение, модел 2021.

Процесорът е AI α9 от 4-то, ново поколение 4K. Резолюцията е 3840 x 2160 Телевизорът се предлага в 5 размера: 48″ 55“ 65″ , 77 и 83 инча, ето и таблица с точните модели и актуална за днес цена за всеки един:

МоделЦЕНА
48 инча:LG OLED48C12LAВиж Цена за Днес
55 инча:LG OLED55C12LAВиж Цена за Днес
65 инча:LG OLED65C12LA
Виж Цена за Днес
77 инча:LG OLED77C12LA
Виж Цена за Днес
83 инча:LG OLED83C12LAВиж Цена за Днес

Осветете своя свят със SELF-LIT самосветещи пиксели

Телевизор LG OLED TV серия C12LA носи радост за окото и докато гледате не просто съзерцавате, а се любувате. Само светещитепиксели „SELF-LIT“ създават възможност за поразително качество и незабравима картина. Телевизорът постига безпрецедентни нива на чудеса – имате всичко, което може да се харесва у телевизорите. Това е телевизор с фокус над всеки детайл.

Какво прави разликата между OLED и останалите модели?

Отговорът е в самосветещите пиксели „SELF-LIT“. Технологията е със самоосветяващ дисплей, който променя впечатленията по време на гледане. ОТ друга страна LED телевизорите са ограничени със задна подсветка, при LG OLED се дават възможност за екстремен реализъм и неповторим дизайн.

Пикселите „SELF-LIT“ Ви дават 100 милиона повода да обикнете LG OLED

Щом стане става дума за качество на картина, OLED е над LED, при това без усилие. Причината се крие в това, че милионите самосветещи пиксели на OLED са способни да пресъздадат прецизни цветове и перфектно черено. Резултатът е уникален – при гледане ще останете с несравнимо с нищо друго впечатление.

Безкраен контраст

Казано по друг начин, OLED има милион самоосветяващи пиксели. Те могат да се изключват и включват, за да се постигне отличен черен цвят и неповторим контраст. Черният цвят, тук е по-добър отколкото в мини-LED и LED телевизори – без значение, колко хиляди зони на подсветката имат LED телевизорите те винаги ще са в сянката от OLED.

LG серия C12LA – 100% предаване на цветово усещане

Глобалната агенция по тестване Intertek потвърждава, че дисплеи на LG OLED са със 100% акуратно предаване на цветове. Или казано с други думи – цветовете, които виждате върху екрана, съвпадат изцяло с цветовете на оригиналното изображение. Така всичко, което гледате, изглежда по начина, който го е планувал създателят му.

100% обем от цветове

LG OLED телевизори постигат пълен обем от цветове, благодарение на отличната технология за създаването им. Сега със 100% цветови обем LG OLED C12LA може да изобрази спектъра DCI-P3 на 100 % в 3D цветно пространство. Всичко това покрива изцяло пълния диапазон от яркост на телевизора. По този начин цветовете остават реални и пъстри с наситеност, без значение, колко тъмно или светло е изображението.

LG C12LA OLED TVИзглед, който никъде другаде няма да откриете

Ако търсите забележителен телевизор, можете да спрете с търсенето. Новият LG OLED е самото творение на изкуството. Той представя кино на голям екран, място на първия ред, по време на най-големи спортни събития и портал към световете на игрите. За какво повече може да мечтае човек? Този телевизор е всичко, което може да искате от телевизор.

OLED кино

OLED Телевизорът LG C12LA има безупречни характеристики. Така, всеки път, когато гледате нещо, благодарение на невероятно отчетливата картина, ще се наслаждавате на перфектно качество. Всичко това с отчетлив черен цвят и със 100% представяне на цветовете. Следете любимите си филмите, както са замислени от създателите им.

Цялото ти Любимо съдържание на едно място

Докоснете се до любимото си съдържанието, чрез Apple TV, Netflix и Amazon prime video. Избирайте сред най-нови филми, документални филми, сериали и спортни събития. Всичко това може да гледате на живо и на едно място.

Изживяване, което преобразява с Dolby Vision IQ и Dolby Atmos

С технологията Dolby Vision IQ интелигентно се регулират настройките на картината спряо съдържанието, жанра и обстановка. С Dolby Atmos се предоставя многоизмерен звук съраунд в мощна комбинация, която спира дъха и достига неповторими кинематографични резултати.

Концепцията от режисьора сега е съживена с FILMMAKER MODE™

С технологията FILMMAKER MODE™ се изключва плавността от движението, а в същото време се запазват оригиналните съотношения на екрана, кадрови скорости и цветове. Така се постига една оригинална концепцията, като тази създадена от режисьора. Именно предадената прецизно концепция ще Ви позволи да се насладите на филма по начина, по който е бил замислен от режисьора.

Любувайте се на богат набор удоволствия с HDR 10 Pro

Технологията HDR 10 Pro, заложена в LG C12LA за динамичен обхват, се грижи за яркостта и подсилва цветовете, разкривайки всеки малък детайл, по този начин се внася реалистично усещане във всяка картина и се подсилва и интензивността на стандартно HDR съдържание. Сега може да следите всичките любими сериали и филми още по-ярки и истински от самото началото до края.

Игри на OLED

Телевизор LG C12LA ще Ви предостави първокласно гейминг изживяване с бързина и скоростна реакция от 120 Hz. Това е върховният телевизор за геймърски настройки.

Непобедима комбинация

Компанията LG продължава да работи заедно с най-добрите в бранша. По този начин гарантира, възможност и най-добро изживяване по време на игра. Партньорството с AMD и NVIDIA, превръща LG OLED C12LA в единствен, сертифициран телевизор за AMD FreeSync™ Premium и G-SYNC. Комбинирайте всичко това в едно невероятното качество от картината и свръхмалкото време за реакции. OLED дава гаранция че ще получите възможно най-голямо удоволствие от играта всеки път, когато играете.

Играйте съобразно най-висок стандарт

LG OLED Телевизорите осигуряват 1 ms време за реакция . Поддържането на ALLM, VRR и eARC съответства на най-нови HDMI 2.1 спецификации. Тези функции създават възможност за гледане на различно съдържание с висока разделителна способност, синхронизирана графика и изживяване, създаващо добър шанс за победа.

Невиждани нива на контрол с Оптимизатора на игри

Оптимизаторът на игрите събира всички настройки на играта на едно място. Той регулира автоматично картината, за да оптимизира графиката, без значение какъв тип игра играете. Може да превключвате AMD FreeSync и NVIDIA G-SYNC технологии за да направите гейминг изживяването си по-ясно и по-плавно, а играта да има по-малко забавяне, трептене и накъсване.

Спорт OLEDТелевизор със собствена лига

OLED Телевизорът LG C12LA показва славен, реалистичен образ на любимото ти спортно събитие. Бързото действие с плавно движение по време на футболен мач ще ви даде усещане, че сте на стадиона, с други думи телевизорът Ви запазва място на първия ред на стадиона за по-вълнуващо и по-забавно представяне на всякакви събития.

OLED MotionНеповторимо движение

Усъвършенствана технология обработваща движението намалява замъгляването, постигайки повече яснота в образ и картина и по-плавно действие. Бъдете свидетели на фини, бързо изчезващи детайли от всяка игра, колкото и бърза да е тя.

Вече няма да пропускате игра на любимия отбор с менюто за известяване на спортни събития

Известяването в телевизора напомня за предстоящ мач по време, на и след него. Вече няма да изпускате любимо съдържание, дори да сте ангажирани в друго ще може да следите резултата в ъгъла на екрана.

Съраунд Bluetooth в готовностПредимство у дома

Свържете Bluetooth високоговорители лесно и се насладете на съраунд звук без кабели да опасват дневната Ви. Цялото действие е по-богато и по-реалистично, внасяйки атмосферата от събитието във Вашия хол.

Иновации и невероятни пропорции с OLED Дизайн

LG Телевизори от серия C12LA създават нова дефиниция как трябва да изглеждат новото поколение технологии. Ултра тънък дизайн ще накара дъхът ви да спре. Това засилва интериора, предавайки му неповторима визия.

Повече цветове, повече размери, още по-голямо удоволствие

Великолепният LG OLED TV C1 може да бъде поръчан в пет размера – от 48 инча до 83 инча. Всеки в два цвята на рамката – Vanilla White (ванилово бяло) и Meteor Titan (метеоритно титаниево).

Gallery StandСъздадена, за да е различна

Вече живописните творения на изкуството не са предназначени само за окачване на стената. Стойка Gallery, която осигурява свобода да поставите своя телевизор на открито пространство, може да създадете галерия в дома Ви.

Процесор от ново поколение 4K – AI α9 от 4-то – Интелект, който ще спре дъха ви

В сърцето на всеки телевизор LG OLED C12LA има 4-то поколение процесор, α9 AI Gen4 4K, който използва алгоритми за задълбочено обучение, по този начин революционният чип анализира и оптимизира съдържанието. Всички регулировки по звук и картина се извършват автоматично, а Вие се наслаждавате на поразително ниво на гледане.

AI Picture Pro Като истински професионалисти

Алгоритъмът за дълбоко обучение използва база данни с над милион визуални даннови точки, благодарение на които разпознава качеството на съдържанието и оптимизира контраст, насищане и премахва шума от сцената. Така се постига усъвършенствана картина.

AI Sound Pro Професионален звук с безупречно качество

Чрез 17 милиона даннови звукови точки процесорът разпознава гласовете, ефектите и честотите. Той може да оптимизира звука, според аудиожанра и да го направи по-завладяващ. Има и допълнителна екстра за автоматично изравняване на силата на звука, която се грижи да поддържа постоянни нивата на гласовете в различните типове съдържание.

LG OLED TV

Телевизори LG OLED са по-безопасни за околната среда и човечеството от познатите до момента LED телевизори. Благодарение на самосветещи пиксели „self-lit“, се създава по-голям комфорт за очите, дори при продължително гледане. Панелите LG OLED имат признание за екологичност, тъй като рискът от опасни емисии е намален.

Комфорт за очите

LG OLED телевизорите са създадени така, че да осигуряват по-удобен начин на гледане за по-дълго време. Тези умни телевизори са сертифицирани от Underwriter Laboratories (UL) и TÜV Rheinland (TUV) като дисплеи с ниско ниво на синя светлина, без дискомфорт причинен от отблясъци и без трептене . LG OLED телевизорите са първи по рода си, получили сертификат Eyesafe®.

Грижата за околните – заложена в характера ни

Телевизори LG OLED TV са обявени официално за щадящи планетата. При сравнение с LED телевизори се вижда, че тези умни попълнения са по-безопасни. Те не използват задни подсветки, изработени са с по-малко пластмаса, използват малко опасни материали и носят малък риск от замърсители за въздуха вкъщи.

Сравнение на състава на слоевете на дисплея при LED телевизор със задна подсветка и OLED телевизор със самоосветяващи се пиксели.

LG ThinQ

LG ThinQ ще превърне приятните преживявания от този телевизор в зашеметяващи. Изберете гласов асистент и управлявайте LG C12LA с гласа си, осигурите си повече удобство и контрол.

Изцяло нов Начален Екран

Дните на безкрайно търсене на стари любими неща или на ново съдържание приключват. Насладете се, сега на персонализирано съдържание, историята на гледане, разнообразие, по-бърз достъп до и по-лесен контрол на свързаните с телевизора устройства.

Магическо дистанционно

Новото дистанционно управление е с ергономичен дизайн, лесно за хващане в ръка. Имате пряк достъп до система за превъртане и бързо търсене. Вградените AI осигуряват лесен достъп до услуги, а  чрез бързите клавиши за основните доставчици на съдържание получавате кратки пътища до предпочитаните канали. В допълнение разполагате и с нова функционалност, която бързо свързва телефона към телевизора Ви.

Гласови команди

LG ThinQ ви позволява да контролирате домашната Ви екосистема IoT. Това може да стане и с гласова команда.

Телевизоръ C12LA разпознава гласът Ви и можете да управлявате LG OLED TV, да достигате бързо до развлекателно съдържание и да се забавлявате!

Технически характеристики

Вид телевизорSmart TV
Година на лансиране2021
Технология дисплейOLED
Специална технологияHDR
Качество на изображението4K
ЦвятБял
Вид на екранаПлосък
Операционна системаwebOS
Ключови характеристикиГласови команди
Гласов асистент
USB recording
Mirroring 
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix 
MirroringiOS Android
Тип процесорα9 Gen 4 AI Processor 4K
HDR технологияHDR 10
Dolby Vision
HLG 
Гласов асистентThinQ AI
Google assistant built in
Резолюция3840 x 2160
Технология на изображениетоPixel Dimming
 HGIG Mode
 Eye Comfort Display
Auto Genre Selection (SDR/HDR/Dolby HDR)
 AI Picture Pro
 AI Brightness Control
G-SYNC
 Dolby Vision IQ
 HFR
FreeSync™ 
4K120p
AI 4K Upscaling
VRR
FILMMAKER MODE™

Характеристики на игритеG-SYNC Compatible
VRR (Variable Refresh Rate)
FreeSync Compatible
HGiG
ALLM (Auto Low Latency Mode) 
TV тунерDVB-C
DVB-S
DVB-T2
DVB-S2
DVB-T 
Скорост на обновяване100 Hz
Аудио технологияDolby Atmos
WiSA
AI Acoustic Tuning
Bluetooth Surround Ready
Sound Share
AI Sound Pro
Clear Voice Pro
Tv Sound Mode Share
Мощност на вградените говорители40 W
Аудио система2.2
СВЪРЗАНОСТ
WirelessNFC Bluetooth Wi-Fi
Standard Wi-Fi802.11 ac
Видове портове1 x Jack 3.5 mm
4 x HDMI 2.1
1 x RJ-45
CI+ slot
1 x S/PDIF
3 x USB 
Версия Bluetooth5
Консумирана енергия в режим готовност0.5 W
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакет:Батерии
Magic дистанционно
Инструкции 

Цена

Независимо кой от 5-те варианта ще изберете – 48 инчовия LG OLED48C12LA 55 инчовия LG OLED55C12LA, 65 инчовия LG OLED65C12LA , 77 инчовия LG OLED77C12LA или огромния 83 инчов LG OLED83C12LA, ще получите съвършенството в телевизионното изживяване, разбира се цената която ще трябва да заплатите не е малка, но тук става въпрос за най-висок клас телевизори. Ето още веднъж таблица с размерите и съответната цена актуална за днес:

МоделЦЕНА
48 инча:LG OLED48C12LAВиж Цена за Днес
55 инча:LG OLED55C12LAВиж Цена за Днес
65 инча:LG OLED65C12LA
Виж Цена за Днес
77 инча:LG OLED77C12LA
Виж Цена за Днес
83 инча:LG OLED83C12LAВиж Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 3]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.