Телевизор Samsung серия AU9072

Телевизорът Samsung Crystal UHD 4K Smart TV От серия AU9072
се предлага 5 вида различни размери на екрана. Инчовете, в които може да се намери са, както следва: 43″, 50″, 55″, 65″ и 75″, ето и таблица с точните размери и актуална за днес цена:

МоделЦЕНА
43 инчаSamsung 43AU9072
(UE43AU9072UXXH)
Виж Цена за Днес
50 инчаSamsung 50AU9072
(UE50AU9072UXXH)
Виж Цена за Днес
55 инча:Samsung 55AU9072
(UE55AU9072UXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65AU9072
(UE65AU9072UXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75AU9072
(UE75AU9072UXXH)
Виж Цена за Днес

Предлагаме ви, сега да надникнете в дълбините на това прелестно съкровище, което може да озари и вашия дом:

Наслади се на нещата, които харесваш и обичаш от домаРеална и кристална картина

Dynamic Crystal Color

Приказно съчетание от цветове представени по уникален и неповторим начин. Сега, благодарение на системата Dynamic Crystal Color можеш да се потопиш в реалистични фонове и да видиш всеки детайл по незабравим начин. Потопи се в микс от милиард цветове и нюанси.

Виж нюансите на цветове със Samsung AU9072 в 4K качество

Crystal Processor 4K

Затвърждаваме казаното, а именно, че мощното 4K мащабиране обещава резолюция с 4К на съдържанието. Точно, такова, каквото го обичаш. Сега можеш да се насладиш на по-реални цветове, благодарение на модерна технология и картографиране на цветовете.

Време е за тъмнината и светлината страна на нещата с HDR

Благодарение на технологията HDR, която увеличава диапазона на яркост на твоя телевизор, може да ти помогне да се насладиш на невероятен спектър от цветове. При все това, всички визуални детайли ще са приказни сцени, дори в най-мрачните нюанси.

Сега геймингът е твоята стихия

Време е да подобриш гейминг представянето си. Това ще се случи, благодарение на най-новите гейминг технологии. Те са създадени, специално за теб, за да ти помогнат да печелиш повече от игрите.

По-динамична игра, без размазване при скорост и движение

Motion Xcelerator Turbo

Кой не мечтае за това, картината да остава така ясна, ярка и отчетлива, когато дига нивата, скоростта и нивото на уменията? Сега с новия телевизор Samsung от серия AU9072 можеш да имаш нов тласък и яснотата в движенията, в игрите, които най-много обичаш. Благодарение на уникалната Samsung технология, създадена за динамично опресняване на екрана се осигурява диференцирана производителност от Motion Xcelerator Turbo с 60Hz модели за поддържане на 120Hz съдържание и VRR игра.

Следвай промените, които променят и играта в основата й

Super Ultrawide GameView и Game Bar

И като заговорихме за игри, сега може да смениш правилата. Пардон, съотношенията на екрана от 21:9 и 32:9. Сега имаш допълнителна видимост, за да направиш максималното, на което си способен в играта и да печелиш. Оптимизирай с екранното меню Game Bar. То, ти позволява настройване в реално време и на различни параметри. Може да следиш за съотношение на екрана, да правиш проверки за забавяне на входящ сигнал, HDR, настройки за безжичен хедсет, FPS и други.

Реагира на команди незабавно

Auto Low Latency Mode

Сега може да влезеш по-бързо в играта, в резултат на режима Auto Low Latency Mode (ALLM). Той оптимизира екрана. По този начин имаш повече контроли с незабележимо на пръв поглед забавяне на входа. Време е, да се любуваш на плавна игра с най-впечатляващ вид, при това без размазване от движение и накъсване.

Телевизори Samsung серия AU9072 предлагат Виртуален звук, следващ действието

Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

Без значение кой от 5-те модела ще изберете от серия AU9072 – Samsung 43AU9072 / 50AU9072 / 55AU9072 / 65AU9072 / 75AU9072 – всеки един Ви предлага съраунд 3D звук, с виртуален горен аудио канал, и  ще ти позволи да се гмурнеш в напълно ново аудио изживяването.

Перфектна хармония с телевизор и саундбар

Q-Symphony

Време е, да си заобиколен от звука на телевизор и саундбар, а всичко това да е оркестрирано хармонично. Как ще се, случи ли? Промяна по уникален начин с опцията Q-Symphony. Тя позволява на високоговорителите от телевизора и саундбара да работят заедно и така да създадат по-добър ефект на съраунд.

По-тънък, по-елегантен от всякога

AirSlim

Crystal UHD телевизорът от Samsung е с впечатляващо тънък профил. Той позволява да се впише телевизора, без усилие в интериора. Така с минималистичен вид се отличава с елегантност, простота и изящество.

Плътно прилягане до стената

Slim Fit Wall Mount

За почитателите на минимализма тази възможност ще е високо оценена. Сега с лесна за инсталиране стойка, наречена Slim Fit Wall-Mount телевизорът може да прилегне плътно до стената. Така ще се впише по естествен начин в пространството.

За да стане безупречно прилягането към стената е добре да се измери правилно. Съобразяват се разстоянията между стена и телевизор и тогава стойката Slim Fit Wall-Mount се монтира на избраното място.

Не на заплетените кабели

Clean Cable Solution

Кой харесва бъркотията от камари с оплетен кабели, които се мотаят по пода, събират много прах и заемат излишно пространство? – Подобни на спагети в чиния, сега вече можеш да забравиш за тях. Време е да избереш телевизора на новото време, който казва НЕ на заплетените кабели.

Няколко екрана в едно

Multi View

Гледай сега, какво има на телевизора и на екрана в мобилния ти телефон. Сега може да проследяваш всичко едновременно. Независимо, дали това са резултати от спортни срещи или видео с гейминг, филми, новини и пр. Можеш да свържеш телефона си и да следиш всичко това на два екрана, както никога до сега.

Работи и учи от дома

PC on TV

Настъпи моментът да се любуваш на всичко, което обичаш и трябва да правиш. Сега можеш лесно свържеш телефона, PC, лаптоп, за безупречен достъп и директно с телевизора.

Едно докосване и си свързан

Функция Tap View

Споделяй филми, музика, каквото пожелаеш от своя смартфон с телевизора си. Това сега става само с едно докосване. Щом допреш телевизора и смартфона си, те автоматично регистрират това и показват на дисплея на смартфона екрана. По този начин, лесно и бързо можеш да продължиш да се наслаждаваш на любими неща и съдържание от по-големия екран.

Телевизор Samsung серия AU9072 – Технически Характеристики

Вид телевизорSmart TV
Година на лансиране2021
Специална технологияHDR
Технология дисплейLED
Качество на изображението4K
Операционна системаTizen
ЦвятЧерен
Вид на екранаПлосък
Видео приложенияHBOGo
YouTube
Netflix 
Ключови характеристикиMirroring
Гласов асистент
USB recording
Гласов асистентBixby
MirroringiOS Android
Резолюция3840 x 2160
HDR технологияHDR 10 HLG
Характеристики на игритеFreeSync Compatible
HGiG
ALLM (Auto Low Latency Mode) 
Технология на изображениетоUHD Dimming
Crystal Processor 4K
Contrast Enhancer
Movie mode
Natural Mode
Mega Contrast 
HLG (Hybrid Log Gamma)
2800 PQI 
Скорост на обновяване50 Hz
TV тунерDVB-C
DVB-T2
DVB-S2
Аудио технологияDolby Digital Plus
Multiroom Link
OTS lite
Audio Pre-selection Descriptor 
Аудио система2
Мощност на вградените говорители20 W
Видове портове3 x HDMI
2 x USB
1 x RJ-45
1 x S/PDIF CI+ slot
1 x RF
WirelessBluetooth Wi-Fi
Standard Wi-Fi802.11 ac
Версия Bluetooth4.2
Съдържание пакетДистанционно
Захранващ кабел
Инструкции

Гледай, следи, играй с нова технология от дома. Бъди в крак с новото време с 5-те модела от серия Samsung AU9072!

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 4]

3 коментари за “Телевизор Samsung 43AU9072 – 50AU9072 – 55AU9072 – 65AU9072 – 75AU9072 (2021)

  1. Поръчах си такъв телевизор онлайн, дойде бързо без никакви поражения по него, защото имах известни притеснения, но е добре опакован и дори мурдарите от Спиди/Еконт не успяха да му направят нищо 🙂

  2. Телевизорът е страхотен – картина и звук. Като недостатък мога да отбележа, че няма кодеци и ако искате да гледате филми от флашка чете само MKV. Което за мен е проблем

  3. Супер продукт, аз си купих и саундбар на Самсунг и се получи невероятна комбинация и телевизионно изживяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.