Телевизор Samsung серия TU8372

Новият Crystal UHD 4K Smart TV е великолепно попълнение от ново поколение смарт телевизори. Предлага се с дисплей с размер на екрана 55 и 65 инча, ето и таблица с размерите и актуални за днес цени:

МоделЦЕНА
55 инча:Samsung 55TU8372
(UE55TU8372UXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65TU8372
(UE65TU8372UXXH)
Виж Цена за Днес

. С извивка на екрана и Дизайн New Edge. Тип на рамката – VNB, ултра „Тънък“. Може да се поръча в цвят на предния панел в титаниево сиво.

Красива картина и красиви извивки

Изящен и жив цветен израз

Технология Crystal Display

Време е, да се гмурнеш в кристална картина, сега с още по-богата палитра цветове. Благодарение на Crystal Display можеш да си гарантираш оптимизирано цветно изображение и насищане във всеки нюанс.

Мощно качество на картината

Crystal Processor 4K

С този QLED  телевизор получаваш повече от въздействащо качество на картина. Това е възможно благодарение на единственият в него чип, който е създаден, за да оптимизира контрастна и да управлява цветовете.

Вдъхновени от природата извивки

Извит екран

Samsung серия TU8372 е с уникален дизайн и извивки, които следват естествената форма на природата. Този телевизор внася нов елемент и изисканост във всеки детайл от зрителското изживяване.

Сега любимите снимки могат да красят дома ти по неочакван начин

Ambient Mode

Ако гледаш любими снимки, пазещи съкровени моменти от живота ти и близките ти, сега твоят телевизор може да служи за красива украса. Той ще представя съдържанието по вълнуващ начин, сякаш не техника, а приказна снимка стои на стената.

Лесно можеш да подредиш много на брой снимки в един красив колаж или слайдшоу и така да създадеш величествена визуална среда.

Работен офис у дома

Remote Access

Можеш да вършиш всичката си работа, директно от дома. За това удобство допринася работа на телевизора вкъщи. С функцията Remote Access можеш безжично да споделяш върху дисплея на своя компютър съдържанието, заедно с телевизионния екран. Лесно можеш дори да си в компютъра в офиса и да имаш пряк достъп до неговите файлове. Можеш да работиш над документи, да използваш Microsoft Office 365. Всичко това е възможно, само с едно свързване и докато седиш на дивана.

4K UHD резолюция, за да се потопиш в света технологиите

4K резолюция

Екранът на Samsung серия TU8372 е 4K UHD и има четири пъти повече пиксели от FHD обикновен. Така може да ти предложи максималени контрастни и ярки изображения. Може да те предпазва от ярката светлина, като не те лишава от чудните цветове и съчетания. Погледни нещата по различен начин, сякаш си част от филма.

Гледай всичко с впечатляващи детайли

Технология HDR

High-Dynamic Range (HDR) технология разширява производството от дисплея цветови диапазон спекър. Така можеш да се радваш на невероятни цветове и отлични детайли, дори в най-тъмните сцени.

По-скоростни игри

Game Enhancer функция

Стартирай обичаната си игра сега по-бързо от всякога, с функцията Game Enhancer. Тя ще оптимизира екрана на твоя телевизор, за да имаш повече контрол, при минимално забавяне. Любувай се на безпроблемен гейминг и вълнуващо изживяване в най-впечатляващата му форма. Сега, без моменти на прекъсване. Забрави за неприятното размазване на картина при по-рязко или бързо движение. Това, вече е възможно, благодарение на Game Enhancer.

Кажи Сто на заплетените кабели

Прилежно пробрани кабели със система

Samsung TU8372 представя своето елегантно решение, срещу вечния проблем със заплетени кабели. Сега можеш да си максимално организиран и подреден що се касае за кабелите на телевизора. Това става възможно със стойката на телевизора. Именно тя, ще  ти помага да се радваш пълноценно на красив дизайн в твоя нов Samsung 65TU8372 / 55TU8372 телевизор.

Достъп с едно дистанционно до голямо разнообразие

Smart Hub & Платформа и универсалното дистанционно One Remote

Това е всичко, от което се нуждаеш, за да има достъп до голямо количество разнообразно съдържание. По този начин може да се извлече максималния капацитет и удоволствие. Универсалното и елегантното дистанционно One Remote ще улесни сега използването и работата. С него можеш по-бързо да извършваш всяко търсене. Преглеждай цялото съдържание с устройство set-top-box или конзола гейм. Всичко това можеш да правиш в приложения или в телевизията на живо.

Докосни и сподели екрана лесно и бързо

Tap View

Споделянето на музика и филми сега е повече от приятно само с едно докосване на екрана на смартфона и свързването му с новия телевизор. Когато допреш гърба на смартфона си с телевизора, устройството регистрира автоматично това и върху дисплея на смартфона се показва всичко, прехвърля се лесно от телефона на екрана на телевизора. По този начин лесно и бързо можеш да продължиш да се любуваш на любимо съдържание, при това от значително по-големия екран.

Достатъчно е да си пожелаеш

Всичко вече е възможно със Samsung Серия TU8372 и ще става много по-лесно. Това се случва благодарение на гласово управление. Сега можеш да откриеш бързо любимите си предавания, да търсиш и получиш отговори на въпроси и да управляваш телевизора с останалите свързани умни устройства, които са на територията на дома ти. Достатъчно е да дадеш команда.

Елегантно прилягане в екосистемата на дома ти

Работи с AirPlay 2

AirPlay 2 е вграден в самия телевизор и сега можеш да стриймваш или да споделяш съдържанието от своите устройства на Apple към големия ТВ екран. Проследявай музика, клипове, снимки и всякакво съдържание без усилия. Това можеш да правиш с всеки от iPad, iPhone или Mac и да предаваш на своя Samsung телевизор от серия TU8372.

Samsung 55TU8372/ 65TU8372 – Техническа Спецификация

Вид телевизорSmart TV
Година на лансиране2020
Технология дисплейLED
Специална технологияHDR Crystal UHD
Качество на изображението4K
Вид на екранаИзвит
ЦвятСив
Операционна системаTizen
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix 
Тип процесорQuad core
Ключови характеристикиГласов асистент
Гласови команди
Mirroring
MirroringiOS
Android
HDR технологияHDR 10+ HLG
Технология на изображениетоUHD Dimming PurColor Movie mode Mega Contrast Amplificator contrast Intensity amplifier HLG (Hybrid Log Gamma) Crystal Processor 4K HDR 10+
Скорост на обновяване50 Hz
TV тунерDVB-C DVB-S2 DVB-T2
Аудио технологияMultiroom Link
Dolby Digital Plus
Dialog Enhancement
Audio Pre-selection Descriptor
Adaptive Sound Control
 
Аудио система2
Мощност на вградените говорители20 W
Версия Bluetooth4.2
WirelessBluetooth Wi-Fi
Видове портове3 x HDMI
1 x S/PDIF CI+ slot
1 x RJ-45
1 x AV
2 x USB
1 x RF
Standard Wi-Fi802.11 ac
Енергийна ефективностClass A+
Електричесна консумация116 W
Консумирана енергия в режим готовност0.5 W
Годишна консумация на енергия /1000 часа116 kWh
Годишна енергийна консумация162 kWh
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакетБатерии
Smart дистанционно
Захранващ кабел
Инструкции

Цена

МоделЦЕНА
55 инча:Samsung 55TU8372
(UE55TU8372UXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65TU8372
(UE65TU8372UXXH)
Виж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 4]

3 коментари за “Телевизор Samsung серия TU8372 – 55TU8372 и 65TU8372

  1. Имаме телевизорът от около 2 месеца ползваме си го без никакви проблеми и много му се радваме. За нас е отлична покупка.

  2. Телевизорът е номер едно, има много добра картина, красив дизайн и отличен звук. Взимайте и не се плашете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.