Samsung Серия Q60A

Ненадминат по рода си QLED телевизор Samsung серия Q60A – 4K Smart TV Q60A (2021) от серия 6 се предлага в дизайн AirSlim в черен цвят, тип на стойката FLOAT LIFT.

Samsung Q80A се предлага в шест размера – 43″, 50″, 55″, 65″, 75″ и 85 инча. Моделите са, както следва:

МоделЦЕНА
43 инчаSamsung 43Q60A
(QE43Q60AAUXXH)
Виж Цена за Днес
50 инчаSamsung 50Q60A
(QE50Q60AAUXXH)
Виж Цена за Днес
55 инча:Samsung 55Q60A
(QE55Q60AAUXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65Q60A
(QE65Q60AAUXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75Q60A
(QE75Q60AAUXXH)
Виж Цена за Днес
85 Инча:Samsung 85Q60A
(QE85Q60AAUXXH)
Виж Цена за Днес

• Подобрено качество на картината QLED и ярък, жив цветен обем с Quantum Dot.

• Специални топли и хладни LED подсветки осигуряват ненадминат контраст.

• Трансформирай всичко, което гледаш на своя QLED телевизор с избран инчов дисплей, в ясна, отчетлива 4K резолюция с 4K мащабиране.

Брилянтни, неповторими по рода си и устойчиви цветове с Quantum Dot.

Може да се насладите на милиард нюанси, благодарение на Quantum Dot и 100% обем на цветовото излъчване.

Технологията Quantum Dot

Тя осигурява най-добрата визуална картина, както никой друг телевизор досега. Технологията Quantum Dot трансформира светлината в спиращи дъха контрасти, създавайки повече от реални изображения във всяко ниво на яркостта.

Милиарди нюанси в богата гама цветове с Quantum Dot

Оптимизиран тон на цветова подсветката и повече подчертан контраст.

Dual LED

Технология заложена в иновативният телевизор Samsung серия Q60A осигурява по-ярък и прецизен контраст. Тя оптимизира цветния тон, по начин, който съответства на вида съдържание, което се излъчва.

По-голям обхват в контраста по отношение на кинематографичен мащаб.

Quantum HDR

За да се подчертае детайла и визуализацията, за да усетиш цялото въздействие на всеки образ на помощ идва Quantum HDR. Тя разширява границите на познатите де момента стандарти, предлага динамичното картографиране на тоновете, чрез HDR10+ и създава по-дълбоки наситени черни нюанси, по-истински изображения и ярки детайли.

С Quantum HDR повече обхват на контрасти в кинематографично представяне!

По-бърз, интелигентен 4K процесор

Мощният процесор Quantum Processor Lite 4K на Samsung оптимизира качеството на звуци, според съдържанието, което се излъчва. Благодарение на мощната 4K технология се гарантира уникална картина с резолюция 4К, което прави филмите, които харесваш по-живи.

Виртуален звук, следващ действието

3D съраунд за звук с виртуален аудио канал горен ще позволи да се потопиш в изцяло аудио вълнуващо изживяване. Виртуалният звук се постига с Object Tracking Sound Lite (OTS Lite).

Саундбар в отлична хармония с телевизора

Заобиколи се от прекрасно възпроизвеждане на звука от телевизор и саундбар. Постигни максимално ниво на оркестрирани хармонии. Всичко това по уникален начин позволява на високоговорителите в телевизора и саундбара да синхронизират едновременно и така да се постига по-добър Q-Symphony съраунд ефект.

Звук, настройващ се спрямо съдържанието

QLED Телевизорът Samsung Q60A анализира входящия Adaptive Sound аудио сигнал в реално време. Той разпознава и възпроизведе неповторим сигнал и прави звука специфичен за всяка различна сцена, адаптиран, изцяло според вида й.

Дизайн

По-фин и елегантен

В резултат на AirSlim телевизорът е впечатляващо тънък с неповторим дизайн. Той се вписва безупречно в интериора на всяка стая и лесно се адаптира към стената.

Височина, спрямо всяко помещение

Благодарение на регулируема стойка може да се коригира височината и да се разшири полезното пространство, така че да отговоря на всякакви специфични нужди.

Плавно движение и по-ясна картина

С Motion Xcelerator можеш да се насладиш на отлично ясна картина без забавяне, прекъсване или насичане. Това е благодарение на технология, която автоматично компенсира и анализира недостатъци в производното съдържание.

Сцени, които променят играта

Със Super Ultrawide GameView и Game Bar съотношенията на екрана са 21:9 и 32:9. С тях имаш допълнителна видимост. Можеш да направиш максималното и само да спечелиш. Време е да оптимизираш играта с екранно меню Game Bar. Той позволява да правиш настройки в реално време и от различни параметри. Може да правиш проверки за HDR, FPS, забавяне на входящия сигнал, настройки за безжичен хедсет и много други.

Реагира на команди

С режим Auto Low Latency Mode (ALLM), може да влизаш бързов играта и да имаш повече контроли. Почти няма забавяне на входа. Любувай се на плавна игра в най-вълнуващият ѝ вид. Всичко това гарантирано, без размазване и накъсване. Това, както при движение, така и в покой реагира незабавно на твоите команди.

Учиш или работиш от дома

С PC on TV сега може да се насладиш на всичко, което харесваш да правиш. По-лесно е от всякога да се свързваш с лаптоп, PC, смартфон и да имаш директен достъп с телевизора.

Няколко екрана в едно

Сега с Multi View можеш да гледаш, какво се появява на екрана на мобилния телефон едновременно и на телевизора. Без значение, дали следиш спортните срещи или гледаш гейминг трикове в едно видео, достатъчно е да свържеш телефона си и да се любуваш на множеството екрани. Довери се на своя ‘QLED 4K Smart TV Q60A, както никога досега.

Само с едно докосване и сте свързани

Tap View е за споделянето на филми и музика, директно от твоя смартфон и пресъздадено, чрез телевизора. Всичко това е възможно само с едно докосване. Когато докоснеш телевизора със смартфона си, той автоматично регистрира това и показва дисплея на смартфона на екрана си. Така бързо и лесно можеш да продължиш да се наслаждаваш на любимото си съдържание на по-големия екран.

Само докоснете телефона си и картината ще е и на телевизора за секунди. Достатъчно е само с едно докосване.

Управлявай стари и нови устройства

Управлението на твоя интелигентен дом може да е по-лесно сега със системата със SmartThings. Той автоматично разпознава, незабавно се свързва и интуитивно контролира съвместимите ти устройства от твоя нов QLED телевизор.

Дай възможност на своя телевизор автоматично да разпознае, да се свърже и интуитивно да представя всички устройства наоколо. SmartThings не само поддържа камери/мобилни устройства/ интелигентни уреди/IoT устройства, но и работи с по-стари такива. Когато един път бъдат свързани, може да ги управляваш лесно, чрез One Remote дистанционното.

Здравето започва у дома

Samsung Health

Постигни целите си за спорт, фитнес, тонус с проследяване на данните на екрана. Така може да реализираш своите завършени тренировки, за общото време за упражнения, да следиш изгорени калории и други. Всичко това се синхронизира със съвместимо устройство или преносимото.

Samsung Health улеснява поддържането на твоята форма у дома. То е неповторимо и може да контактува с твоя мобилен аксесоар по-интелигентен начин.

Живей здравословно сега и у дома с QLED 4K Smart TV Q60A (2021). Наслаждавай се на живи и реалистични цветове. Прегърни всеки смел детайл, оживен със специални топли и хладни LED подсветки, които оптимизират цветовете и драстично подобряват контраста. Вземи сега твоят QLED телевизор в желания от теб размер:

МоделЦЕНА
43 инчаSamsung 43Q60A
(QE43Q60AAUXXH)
Виж Цена за Днес
50 инчаSamsung 50Q60A
(QE50Q60AAUXXH)
Виж Цена за Днес
55 инча:Samsung 55Q60A
(QE55Q60AAUXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65Q60A
(QE65Q60AAUXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75Q60A
(QE75Q60AAUXXH)
Виж Цена за Днес
85 Инча:Samsung 85Q60A
(QE85Q60AAUXXH)
Виж Цена за Днес

Технически характеристики

Таблица с технически характеристики за Samsung серия Q60A

Вид телевизорSmart TV
Технология дисплейQLED
Качество на изображението4K
Специална технологияQuantumDot HDR
Година на лансиране2021
Вид на екранаПлосък
ЦвятЧерен
Операционна системаTizen
Видео приложенияYouTube Netflix HBOGo
MirroringiOS Android
Ключови характеристикиГласов асистент Mirroring USB recording
Гласов асистентBixby
Технология на изображениетоSupreme UHD Dimming Mega Contrast Film Mode Dual LED 100% Color Volume с Quantum Dot
HDR технологияHDR 10 HLG
TV тунерDVB-C DVB-S2 DVB-T2
Характеристики на игритеALLM (Auto Low Latency Mode) HGiG
Скорост на обновяване50 Hz
Аудио система2
Аудио технологияDolby Digital Plus, Multiroom Link, Adaptive Sound, Audio Pre-selection Descriptor, 
Мощност на вградените говорители20 W
WirelessBluetooth Wi-Fi
Портове3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB
Wi-Fi802.11 ac
Версия Bluetooth4.2
Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 4]

2 коментари за “2021 Samsung Серия Q60A – 43Q60A – 50Q60A – 55Q60A – 65Q60A – 75Q60A – 85Q60A

  1. Аз съм със 55Q60A. Страхотна картина и бързи приложения. Доволен съм, препоръчва този телевизор Samsung.

  2. Добра картина и богати цветове, единственото нещо, което не е толкова ОК според мен, са вградените високоговорители. Много лесно пускане в експлоатация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.