Телевизор Samsung Серия Q80A

Невероятно широк спектър на контраст, звук и картина – всичко това е QLED телевизор Samsung серия Q80A (2021).

Samsung Q80A се предлага в три размера – от 55, 65 и 75 инча. Моделите са, както следва:

МоделЦЕНА
55 инча:Samsung 55Q80A
(QE55Q80AATXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65Q80A
(QE65Q80AATXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75Q80A
(QE75Q80AATXXH)
Виж Цена за Днес

Може да изберете своя размер, според помещението. Всеки телевизор може да се поръча в дизайн Stylish Q, с безрамков обков от 4 страни; Цвят на предния панел графитено сребрист и в стандартен цвят пясъчен графит.

Насладете се на дълбоки черни и чисто бели цветове с LED Direct Direct Full Array.

• Реалистичен 3D звук със звук от специализирани високоговорители на 75“ QLED 4K Smart TV Q80A (2021) проследява всяко движение на екрана.

• Технологията Quantum Dot може да достави вълнуващо и неповторимо 100% изживяване, благодарение на яркост и наситеност. Всичко това сега във вашия 75-инчов QLED телевизор.

Време е да се насладите на прецизни, детайли, видими и звуково усещане уникално по рода си. Всичко това сякаш картината се движат около вас.

Прецизно осветление и контраст

Директен пълен масив (Direct Full Array)

Сцените оживяват с по-прецизен контраст, контролиран от осветлението на екрана. Всичко това осигурява дълбоко черно и чисто бяло с минимален ореол или цветоусещане.

Концентрирани зони се реализират от прецизно контролирани светодиоди. Това предават дълбоките тонове на черното и изчистените и бистри нюанси в бялото.

Звук, който се движи с действието

Звук за проследяване на обекти (OTS)

Специалните високоговорители осигуряват реалистичен 3D звук със звук, който проследява обектите, докато се движат в екрана.

Мощност за повишаване на всяка картина до 4K

Процесор Quantum 4K

Quantum 4K процесорът задвижван машинно е най-мощен процесор. Ролята му е да подобрява картините от всеки източник, правейки ги ясни 4K действия, независимо от сцената.

Милиард истински нюанси на спиращи дъха цветове

100% цветен обем с Quantum Dot

Quantum Dots захранва над милиард блестящи нюанси на живи и реалистични цветове. Всеки нюанс остава верен, без да избледнява, независимо от яркостта на сцената.

Технологията Quantum Dot осигурява най-добрата картина, както никога досега. Тя взема светлината и я трансформира в цвят, спиращ дъха, който се запазва реалистичен при всяко ниво на яркостта.

Кинокачество с по-дълбок контраст

Quantum HDR

Сега е момента да се насладиш на завладяващи изражения с дълбоки детайли и контраст, както и фино настроени нюанси, които правят всеки детайл неповторим.

Обхватът на Quantum HDR претендира за яркост въз основа на вътрешните стандарти за тестване и подлежи на промяна в зависимост от средата на гледане или специфичните условия.

Брилянтни цветове от всеки ъгъл

Wide Viewing Angle

Гледайте пълната картина с брилянтен цвят, без значение в коя част на помещението седите.

Широкото зрително поле ти позволява да виждаш неповторими цветове от различни ъгли, при това с по-малко изкривяване. Дори да гледаш встрани от екрана, получаваш всеки път цялата картина.

Сер9ята Q80A определено има място в едни от най-добрите телевизори на Samsung за тази година.

Перфектна картина при всякаква светлина

Adaptive Picture

Насладете се на перфектна картина, която автоматично се оптимизира за яркост и контраст въз основа на сцената, която гледаш и околната светлина в помещението. Така твоят телевизор автоматично сам ще променя яркостта и контраста на екрана, според средата на гледане и съдържанието.

Телевизорът и саундбарът са дирижирани в перфектна хармония

Q-Symphony

Обгради се със синхронизиран звук от своя телевизор и саундбар, оркестриран в пълна хармония.

Сега Q-Symphony се по уникален начин позволява на високоговорителите на телевизора и саундбара да работят заедно, за да възпроизведат ненадминат съраунд ефект.

Автоматично оптимизиран звук за вашето пространство

SpaceFit Sound

Наслади се, на оптимизиран звук, съобразен с твоята среда, независимо къде е поставен QLED телевизорът. Това дали е закачен на стена или е поставен на специално пригодена масичка, то системата SpaceFit осигурява оптимално изживяване с шеметен звук.

Улавяй всяка дума без затруднения

Active Voice Amplifier (AVA)

Интелигентността на шума в реално време открива смущения и подобрява гласовете на екрана. Така, благодарение на Active Voice Amplifier (AVA) може да се осигури всеки бит в диалог и да бъде по-силен и ясен.

Невероятни подобрения в движението в 4K 120Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Никога не пропускай и не излизай от ритъм, заради лошо качество. Сега с размазването е минимизирано, а яркостта подобрена, за да бъде движението бързо, независимо дали гледаш спорт или се възползваш от шанса да победиш поредния враг в любимата си игра. Сега може да се наслаждаваш на всяко изживяване, дори на високи скорости. С Motion Xcelerator Turbo+ имаш изключителни подобрения на движението с честота на опресняване 120Hz и до 4K резолюция. Време е за геймплей и отчетливо и ултраплавно движение, без размазване, без забавяне.

Влезте в играта без забавяне

Super Ultrawide GameView и Game Bar

Разшири изгледа си с множество съотношения на страните от 21: 9 до 32: 9 със Super Ultrawide GameView. Бързо оптимизирай настройките на играта с екранно меню, което позволява да проверяваш HDR, забавяне, FPS, настройки на безжични слушалки и други, чрез лесна за достъп лента за игри.

HDR гейминг изживяване без накъсване и забавяне

FreeSync Premium Pro

Доминирайте в играта с по-малко забавяне, разкъсване и забавяне, съчетано с върхова производителност, изключителни визуални ефекти с висок динамичен диапазон и ниска латентност за безпроблемно плавен геймплей.

Работете и се учете от вкъщи

Компютър на телевизия

Бъдете продуктивни и свържете вашия офис компютър към вашия телевизор или споделяйте на екрана директно от близкия компютър или лаптоп. Всичко това може да става така бързо и безпроблемно.

Вижте всичко на един екран

Multi View

Гледай любимото си телевизионно предаване на съвместимия си телефон едновременно. Всичко това с множество опции за звук и оформление.

Независимо дали ще проследиш резултати от любимия спорт или ще гледаш видео с гейминг трикове. Достатъчно е да свържеш телефона си и да гледаш на множество екрани, както никога преди.

Просто докоснете, за да се свържете

Функция Tap View

Гледайте телефона си през телевизора, само с едно докосване за секунди.

Споделянето на музика или филми от твоя смартфон през екрана на телевизора никога не е било толкова лесно. Сега, само с едно докосване може да постигнеш това. Когато докоснеш телевизора със смартфона, той регистрира автоматично показва на дисплея смартфона на екрана. Така лесно можеш да се наслаждаваш на любимото съдържание и през големия QLED екран.

Домът е там, където е здравето

Samsung Health

Превърни хола си в своята фитнес зала. Подобри общата си уелнес рутина със съдържание от водещи фитнес партньори, овладей формата си с интелигентния треньор или проследявай ежедневните си статистически данни на телевизора си.

Наслаждавай се на всичко това с ненадминат QLED 4K Smart TV Q80A (2021) телевизор от Samsung, без значение от избора който ще направите: Samsung 55Q80A, Samsung 65Q80A или Samsung 75Q80A!

Таблица с Точните модели от серия Q80A и Актуална за днес цена:

МоделЦЕНА
55 инча:Samsung 55Q80A
(QE55Q80AATXXH)
Виж Цена за Днес
65 инча:Samsung 65Q80A
(QE65Q80AATXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75Q80A
(QE75Q80AATXXH)
Виж Цена за Днес

Технически характеристики

Таблица с характеристиките на Samsung Q80A

Вид телевизорSmart TV
Специална технологияQuantumDot HDR
Технология дисплейQLED
Качество на изображението4K
Година на лансиране2021
ЦвятЧерен
Вид на екранаПлосък
Операционна системаTizen
Ключови характеристикиГласов асистент
USB recording
Mirroring
Видео приложенияYouTube Netflix HBOGo
MirroringiOS Android
Гласов асистентBixby
Резолюция3840 x 2160
Скорост на обновяване100 Hz
Технология на изображениетоWide Viewing Angle
Adaptive picture
Supreme UHD Dimming
Direct Full Array
100% Color Volume с Quantum Dot
HDR технологияHDR 10+ HLG
Характеристики на игритеFreeSync Compatible
HGiG
ALLM (Auto Low Latency Mode) 
TV тунерDVB-C
DVB-T2
DVB-S2
Видове портове:3 x HDMI 1 x RJ-45 1 x S/PDIF CI+ slot 2 x USB 1 x HDMI 2.1
Версия Bluetooth4.2
WirelessBluetooth Wi-Fi
Standard Wi-Fi802.11 ac
VESA съвместимост200 x 200
Аудио технологияMultiroom Link
Dolby Digital Plus
Audio Pre-selection Descriptor
OTS lite
Adaptive Sound+ (AVA) Active Voice Amplifier
Independent controlДа
Аудио система2.2
Мощност на вградените говорители60 W
Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

2 коментари за “Телевизор Samsung Серия Q80A – 55Q80A / 65Q80A / 75Q80A (2021)

  1. Настройката беше лесна. Веднага пробвах да го свържа с Alexa, функцията за смяна на канали с Alexa работи безупречно и е много удобно. Харесва ми качеството на звука. Единственият проблем е, че по телевизора има много почти незабележим филм, който трябва да бъде премахнат. Разбрах го, защото на предната част на телевизора имаше стикер. Първо трябва да премахнете фолиото отстрани, след това в долния десен ъгъл с палеца можете да го усетите и след това да го издърпате. Поддръжката на Samsung не знаеше за какво става дума. Но в крайна сметка всичко се получи. Страхотен телевизор !!

  2. изпитвам същия проблем със забавянето на звука като много, които са закупили този телевизор, 65″ Q80A. Поддръжката на Samsung Още не е дала стъпка по стъпка конкретно решение на своя уеб сайт на тези, които са имали този проблем. Имах 60 инчов Samsung телевизор от 2012 г., свързан към моята система за домашно кино на Sony без никакви проблеми. Изключих стария телевизор Samsung и включих новия телевизор, използвайки същите връзки. Новият телевизор има проблеми със синхронизирането на звука и забавянето независимо какви опции за настройка на звука избирам.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.