Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]

Насладете се на пълен спектърен контраст за LED и филмови звукови ефекти с телевизора SONY BRAVIA Full Array LED 4K Ultra HD – серия XH90. Може да видите детайли дори в сенките и да чуете аудиото от правилната част на сцената на екрана. Този минималистичен 4K Ultra HD телевизор е чудесен за гледане на любимите Ви филми. В официалната страница на Sony сериите XH9005 / XH9077 / XH9096 / XH9288 / XH9299 са комбинирани в една обща статия със сходни функции и тъй като сериите включват много телевизори в таблциата с цените ще изредим по големина на екрана най-популярните в България модели с актуални цени:

МоделЦЕНА
65 инча: SONY 65XH9005
(KD-65XH9005)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65XH9077
(KD-65XH9077)
Виж Цена за Днес
75 Инча:SONY 75XH9005
(KD-75XH9005)
Виж Цена за Днес
85 Инча:SONY 85XH9096
(KD-85XH9096)
Виж Цена за Днес

Подробни изображения с дълбок контраст

Може да се насладите  на филми според режисьорската визия. Силният процесор на SONY BRAVIA – серия XH90, подобрява контраста, за да видите повече детайлност в сцените.

Презицност и реалистичен контраст

Открийте реалистичността на изображенията, докато разкривате детайлите. С индивидуално осветени LED светлинни зони, светодиодите на SONY- серия XH90, с пълен масив осигуряват по-реалистичен контраст, правейки светлите зони по-ярки, а тъмните по-затъмнени. X-tended Dynamic Range допълнително подобрява контраста, който регулира яркостта за по-ярки пикове на отблясъци и по-наситени черни сенки.

Възпроизвеждане на по-широка и по-точна цветова гама

SONY серия XH90 разполага с функцията TRILUMINOS разширяваща цветовия спектър, поддържан от X1 процесора на телевизора, възпроизвеждайки повече цветове от обикновените телевизори. Той прави анализ и обработка на данните във изображенията поотделно, докарвайки цветовете по-естествени и точни, а самите изображения са по-реалистични.

Супер резолюция – без значение какво гледате с 4K

Изображенията с много реалистични детайли и текстури се създават изключително от 4K HDR процесора X1 на SONY BRAVIA серия XH90. С помощта на уникална 4K база данни, 4K X-Reality PRO увеличава съотношението на изображението от 2K или дори Full HD до резолюция, близка до 4K.

Тясна декоративна алуминиева рамка

Тънката алуминиева декоративна рамка ви позволява да се съсредоточите върху действието, вместо да се разсейвате.

Минималистична стойка, създадена за хармония

Тънката метална скоба има прост дизайн и е идеално интегрирана да пасва на интериора в стаята.

Картина и звук в чудесно съчетание

При обикновения телевизор, звукът излиза от високоговорител, който е разположен под екрана, и често не е  в синхронизация с картинния образ. Acoustic Multi-Audio на на SONY BRAVIA Full Array LED 4K телевизорите от серия XH90, включва два високочестотни високоговорителя, позиционирайки звука в задната част на телевизора, позволяващи му да следва действието за реалистично изживяване.

Обектно-базиран HDR ремастер, за по-реални и контрастни цветове

С обектно-базирания HDR ремастер на SONY BRAVIA Full Array LED 4K Ultra HD – серия XH90, цветовите нюанси на всеки отделен екранен обект са анализирани, като контраста е коригиран, различно от обикновения телевизор, при който това се извършва според черно-бяла контрастна скала. Обектите са поотделно подобрени, като телевизора възпроизвежда повече дълбочина и текстура и по-реалистични образи.

Сами решавате какво ще гледате, само чрез гласова команда

Може да намерите своето любимо съдържание доста по-бързо само чрез гласова команда. С гласовото търсене на SONY XH90, само трябва да попитате за това, което желаете да видите без сложно навигиране.

Дискретна стойка с двойно позициониране

Стойката на SONY BRAVIA Full Array LED 4K Ultra HD – серия XH90, стои по дискретен начин на вашия рафт, без да разваля зрителското ви преживяване. Чрез своите широки и стеснени настройки може да бъде използвана на рафтове с голяма или малка ширина.

Над 5000 приложения, повече от всеки друг Smart TV

Full Array LED 4K Ultra HD телевизорите SONY BRAVIA серия XH90 разполагат с невероятен брой приложения, като може да изберете тези, които са ви най-забавни и интересни.

Откривайте нови светове по забавен начин само с вашия говор

Може да откриете нови видове развлечения, за които сте си мечтали само с вашият говор и модерното гласово управление на. То ще ви позволи веднага да излъчите и да гледате любимите си филми и предавания от приложенията на мобилното Ви устройство, или директно от телевизионния ефир.

Не е нужно да чакате повече

Може бързо да стартирате приложенията без да чакате повече, превключвайки между тях, като Netflix стартира тройно по-бързо от преди.

Слушайте аудио с високо качество

Full Array LED 4K Ultra HD телевизорите от серия XH90, разполагат с -Balanced Speaker, който е проектиран за качествено допълване на звука и финия дизайн на телевизора, допринасяйки за филми и музика с яснота на звука.

Идеята на творците е запазена

За справянето с цветовите варианти в производствения процес, SONY серия XH90 е оборудван с високоефективен софтуер за автоматично калибриране Calman на Portrait Displays. Това позволява много фино калибриране на нивото и фина настройка, което не е възможно със стандартните настройки на картината.

В резултат на това, цветовете на телевизионния сигнал могат да бъдат възпроизведени с висока прецизност и могат да бъдат коригирани дори до най-малките промени в цвета във времето. Този телевизор е Calman Ready, което  може да ви позволи  да се възползвате от софтуера, който създателите използват при постпродукция и контрол на качеството с цел доставяне на изображения с прецизно калибриран цвят на екрана.

Бързи сцени с повече яснота и яркост

Движението и забързаните сцени може да изглеждат размазани на някои екрани. Но най-новата технология X-Motion Clarity на SONY BRAVIA серия XH90, прави всичко с гладки, ярки и ясни черти. Всяко „мигване“ се контролира индивидуално, като неговата продължителност  е оптимизирана, а яркостта е увеличена според вашите нужди, за да не пропуснете нищо от сцените на екрана.

Конвертирайте изображенията с Dolby Vision

Оживете сцените със смели и по-дълбоки тонове и повече наситеност в цветовете. Dolby Vision e HDR решение, което ви пренася в истинско кино изживяване във вашия дом, чрез потапящ в сцените и завладяващ начин.

Качество като в студио, с помощта на режим на калибриране на Netflix

Този режим е специално създаден за наслада от продукции на Netflix и предоставя висококачествени снимки на Android TV от Netflix като студио. С режима за калибриране на Netflix визията и идеите на създателя могат да бъдат надеждно запазени.

Аудио-визуална хармония със скрит  високочестотен високоговорител

Високочестотните високоговорители за позициониране на SONY серия XH90, Ви помагат да откриете източника на звука, така че да чувате прецизно контролиран висококачествен звук от дясната страна на сцената.

Предоставя ви по-интелигентен начин за забавление

Може да намерите над 400 000 филма и предавания накуп. Управлявайте вашия телевизор само с гласа си и гледайте безпроблемно съдържание от вашия смартфон на вашия телевизор.

Минималистичен дизайн, потапящ ви в картината и образа

Тясната декоративна алуминиева рамка на SONY серия XH90, запазва фокуса Ви върху екрана и осигурява потапящо изживяване при гледане като кино. Елегантната алуминиева рамка придава на телевизора луксозен вид.

Видео чат с приятели и семейство на голям екран

Свържете се с вашите приятели и семейство на големия екран, като свържете телевизора си с камерата. Предлагат се съвместими камери от Sony, Logitech и други.

Внимателно проектиран, с грижа за околната среда

SONY BRAVIA се ангажира не само с предоставянето на продукти, услуги и съдържание, които позволяват вълнуващи преживявания, но и с целта за постигане на нулево въздействие върху околната среда.

Екологична функция на SONY BRAVIA Full Array LED 4K Ultra HD – серия XH90

Динамичното управление на подсветката или управлението на осветлението на ниво пиксели, помага за подобряване на енергийната ефективност чрез регулиране на яркостта на дисплея чрез промяна на съдържанието на картината

Енергоспестяем икономичен режим, регулиращ яркостта на дисплея

Изключеният режим на дисплея спестява енергията изключвайки го, без да е нужно самият телевизор да се постави в режим на готовност, така че може да продължите с наслаждаването на това което гледате, в момента в който решите.

Цена

Още веднъж прилагаме таблицата с моделите и цените за по-популярните телевизори от серията:

МоделЦЕНА
65 инча: SONY 65XH9005
(KD-65XH9005)
Виж Цена за Днес
65 инча:SONY 65XH9077
(KD-65XH9077)
Виж Цена за Днес
75 Инча:SONY 75XH9005
(KD-75XH9005)
Виж Цена за Днес
85 Инча:SONY 85XH9096
(KD-85XH9096)
Виж Цена за Днес