Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Представяме Ви LG Smart Nano Cell  телевизор от серия NANO863PA с чисти цветове и реална 4K разделителна способност. Телевизорът е модел 2021 година и използва Nanocell технология патент на LG, доставя картина с дълбоки черни тонове, благодарение на възможността за пълно затъмняване на подсветката (Full Array Dimming). В телевизора е интегриран  AI процесор α7, 4-то поколение за 4K.

Серия NANO863PA  се предлага в 5 диагонала на екрана: 86″, 75″, 65″, 55″ и 50-инача, ето таблица с точния модел на всеки един размер и неговата актуална към днешна дата цена:

МоделЦЕНА
50 инча: LG 50NANO863PA Виж Цена за Днес
55 инча:LG 55NANO863PAВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65NANO863PAВиж Цена за Днес
75 Инча:LG 75NANO863PAВиж Цена за Днес
86 Инча:LG 86NANO863PAВиж Цена за Днес

Осем милиона пиксела предоставят картина за милиони

Кристални цветове, удивителни контрасти, всичко това с реална 4K разделителна способност от NanoCell TV. Сега, около 8 млн. пиксела, с реална 4K способност, осигурява картина, видимо по-отчетлива и по-детайлизирана от тази на познатия ни до сега HD телевизор . В NanoCell TV реалната 4K разделителна способност се допълва от технологията NanoCell за да осигури4K изживяване, надминаващо международните стандарти.

Чисти и кристално ясни цветове

Телевизор LG NanoCell NANO863PA има наночастици, които са негова отличаваща черта характерна само за телевизорите с марка LG. С нанотехнология се филтрират и пречистват цветовете, така се премахват примесите в дължините на вълните RGB. Това значи, че на екрана ще са показвани прецизни и чисти цветове. Резултатът е по-реалистична и по-жива картина, която ще накара съдържанието да оживее.

Черното с подчертано детайлизиране

Този телевизор не се страхува от тъмното. Благодарение на пълното затъмняване на подсветката (Full Array Dimming), телевизорът управлява отделните елементи на LED подсветката. В резултат се постига минимална загуба, по-голям контраст, по-дълбоки черни цветове и по-детайлна картина.

Телевизор с много артистични страни

Телевизор LG NanoCell ще внесе естетика в дома Ви, с минималистичен дизайн, той елегантно приляга към стената и е като самото произведение на изкуството, като същевременно увеличава свободното пространство.

Нанокино – нещата достойни за голям екран

Изчистени цветове и множеството нови технологии в дисплеите на LG, пренасят киносалона у дома. телевизор NANO863PA е с усъвършенстван HDR, кинематографичен режим, току-що излязъл от студиото за снимки и надградените технологии Dolby обещават реално кино изживяване.

Развлечение

Гледайте всичките любими предавания от едно място

Заложете на услугите от Netflix, използвайте Amazon prime video или приложение Apple TV. Избирайте от най-новите сериали, документални и игрални филми и спортни събития. Гледайте на живо, всички от едно място.

Dolby Vision IQ и Dolby Atmos

Dolby Vision IQ регулира интелигентно настройките на картината на база на съдържанието, жанра и околната обстановка, докато Dolby Atmos предоставя многоизмерен съраунд звук — комбинацията от тези две технологии Ви спиращи дъха кинематографични резултати.

FILMMAKER MODE™

Концепцията на режисьора оживява на екрана

FILMMAKER MODE™ изключва плавността на движението, като в същото време запазва цветовете, оригиналните съотношения на екрана и скоростта на кадрите. По този начин оригиналната концепцията на режисьора се предава възможно най-прецизно, за да можете да се насладите на блокбъстъра по начина, по който той е бил замислен.

HDR 10 Pro

Насладете се на цял набор забавления

Собствената технология на LG за динамичен обхват, HDR 10 Pro, регулира яркостта, за да подсили цветовете, да разкрие всеки дребен детайл и да внесе реалистична яснота във всяко изображение. Всичко това подсилва и интензивността от обикновеното HDR съдържание. Сега всичките ви любими филми и сериали ще са още по-ярки и реалистични от началото до края.

Наноигри. Телевизор с много изживявания

От най-тъмните пещери до най-ярките светове, телевизорът LG NANO863PA осветява вашите игри с невероятни цветове. Истински вълнуващите gaming преживявания се допълват и от технологията за игра в облак и автоматичните регулировки картината.

Оптимизатор на игрите

Всичките игри минават на следващото ниво. Оптимизаторът на игри регулира автоматично настройките на картината. Той оптимизира графиката и видимостта и по този начин може да осигури по-добри изживявания в игрите, при това без значение от вида на играта която играете.

AMD FreeSync™ Premium

Оборудван за върхова производителност

Играйте на по-висок стандарт. Новият LG NANO863PA поддържа AMD FreeSync™ Premium, който осигурява променливи скорости на опресняване. Това ще намали забавянето на обновяванията и накъсването, за да бъде играта по-безпроблемна и по-ясна.

VRR, eARC и ALLM

Играйте според най-високите стандарти

Вземете предимство над противниците си. ALLM, VRR и eARC отговарят на най-новите HDMI 2.1 изисквания и спецификации. Това ще ви даде възможност да се наслаждавате на високоскоростно съдържание, по-висока разделителна способност за разделяне и синхронизирана, плавна графика.

Наноспорт

Телевизор LG NanoCell TV ще Ви предложи завладяващо изживяване, когато дойде деня на големия мач. Със съраунд Bluetooth звукът може да се пренесете в  атмосферата на пълния стадион, а да седите и гледате от дома. За известяване за спортни събития и любимите отбори може също да се информирате, благодарение на още една екстра, която ще стане любима на спортните фенове:

Известяване за спортни мероприятия

Вече няма да пропускате мачовете на любимия отбор

Известяването ще ви информира преди, по време на мач и след мач. Никога повече няма да пропускате и да съжалявате, че не сте проследили важните срещи на любимите отбори. Сега, дори може да гледате и друго съдържание.

Bluetooth Surround Ready

Свържете Bluetooth говорители бързо и лесно, насладете на истински съраунд звук, при това безжичен. Цялото действие ще е още по-богато и по-реалистично, когато пренесе в дневната атмосферата всичко от големия мач.

AI процесор α7 и 4K от 4-то поколение

В сърцето на LG NanoCell TV е скрит разполага с революционен чип AI α7 – 4-то поколение 4K, процесорът ползва машинно обучение, анализира и оптимизира съдържанието, преди да стигне до вас. Всички промени по настройки на звук и картината стават автоматично. Всичко, което ще изживеете с новия телевизор ще е повече от поразително.

AI Picture Всичко изглежда професионално

Използвайки голямата база с данни с над милион даннови визуални точки, алгоритъмът за обучения разпознава в дълбочина съдържанието. Той умее да премахва шума и оптимизира картината правейки я с безупречно качество.

AI Sound

Фино настроен до професионално качество Звук!

Процесорът идентифицира ефекти, гласове и честоти с помощта на обучавани над 17 млиона звукови даннови точки зони. ПО този начин, той може да оптимизира звук в съответствие с аудиожанр и да осигурява завладяващо изживяване.

ThinQ AI

Смятате ли, че знаете всичко за интелигентните технологии у дома? Едва ли!

Телевизорът LG NANO863PA ще ви накара да изпитате максимално удоволствие от ТВ изживяванията си. Спрете се на любим гласов асистент, управлявайте телевизора, посредством гласа си, всичко това е възможно по нов начин от изцяло обновения начален екран. Осигурите повече удобство и контрол.

Начален екран – изцяло обновен

Нов дизайн на началния екран с персонализирани предложения за съдържание. Той осигурява по-лесен достъп до предпочитания и дава възможност да управлявате всички свързани устройства от едно място.

Ново дистанционно „Magic Remote“

Повече от дистанционно за вашия ТВ

Новото дистанционно ще Ви предостави магическо управление с ергономичен дизайн. Сега то ви дава възможност за лесно държане с ръка, разполага със система за превъртане и посочване за по-бързи търсения. Вграден изкуствен интелект, които осигурява лесен достъп до услуги, бързите клавиши до основни доставчици на съдържание и кратки пътища до всичките предпочитания. Към всичко това имате „Магическо докосване“, което свързва телефона с телевизора. Това е умен нов трик.

Гласова командаЦентрален източник за осигуряване на вашето удобство

ТВ LG ThinQ позволява да контролирате и управлявате лесно своята IoT домашна екосистема чрез разпознаване на гласа ви.

Харектиристики

Технология дисплейLED
Година на лансиране2021
Вид телевизорSmart TV
Специална технологияNanoCell HDR
Качество на изображението4K
Вид на екранаПлосък
Операционна системаwebOS
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix
MirroringiOS
Android
Ключови характеристикиГласови команди
Гласов асистент
USB recording
Mirroring
HDR технологияHDR 10
Dolby Vision
HLG
Гласов асистентGoogle assistant built in ThinQ AI
Тип процесорα7 Gen 4
AI Processor 4K
Резолюция3840 x 2160
Технология на изображениетоAI Upscaling
Local Dimming
AI Brightness Control
AI Picture
HGIG Mode
 Dolby Vision IQ
4K120p
Nano Color
Nano Accuracy
Real 4K NanoCell
Cinema HDR/HFR
Nano Black
VRR
FreeSync™
Auto Genre Selection FILMMAKER MODE™ 
Характеристики на игритеFreeSync Compatible
VRR (Variable Refresh Rate)
HGiG
 ALLM (Auto Low Latency Mode)
 
TV тунерDVB-C
DVB-S
DVB-T2
DVB-S2
DVB-T 
Скорост на обновяване100 Hz
Аудио технологияDolby Atmos Clear Voice III WiSA AI Sound AI Acoustic Tuning Bluetooth Surround Ready Sound Share Tv Sound Mode Share
Аудио система2
Мощност на вградените говорители20 W
WirelessBluetooth Wi-Fi
Видове портове1 x Jack 3.5 mm
1 x RJ-45
1 x S/PDIF
CI+ slot
3 x USB
4 x HDMI
Версия Bluetooth5
Standard Wi-Fi802.11 ac
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакетБатерии
Magic дистанционно
Инструкции

LG NANO863PA – Цена

Щом сте на тази страница най-вероятно сте наясно, че Nano Cell телевизорите на LG, са най-високия клас, който те предлагат и е неизбежно цената да не съответства на този факт. Без значение на кой от 5-те варианта ще се спрете в зависимост от големината на екрана – LG 55NANO863PA / LG 55NANO863PA / LG 65NANO863PA/ LG 75NANO863PA или LG 86NANO863PA, ще заплатите не малко но и ще получите отлично кино изживяване. Ето таблица с актуалните към днес цени за всеки модел:

МоделЦЕНА
50 инча: LG 50NANO863PA Виж Цена за Днес
55 инча:LG 55NANO863PAВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65NANO863PAВиж Цена за Днес
75 Инча:LG 75NANO863PAВиж Цена за Днес
86 Инча:LG 86NANO863PAВиж Цена за Днес

7 коментари за “4K Телевизор LG 55NANO863PA / 55NANO863PA / 65NANO863PA/ 75NANO863PA / 86NANO863PA (2021)

  1. Имам модела от 2020 година (миналогодишния). Много съм доволен има богати и много прецизни цветове. Чернот е наистина чертно, точно както е описано в сайта на производителя и определено има разлика с остнаалите телевизори които съм гледал, докато избирах този.

  2. Имам 75 инчовия вариант и съм много доволен

  3. Телевизорът е перфектен но и цената му не е малка, така че ако може да си го позволите аз лично препоръчвам.

  4. Супер избор направих с този телевизор – имам 55NANO863PA – 55 инчовия модел, бърз е приложенията също зареждат бързо, картината и звукът са на ниво.

  5. Звукът е силен и ясен, качеството на картината е задоволително. Дизайнът е добър и не се натрапва. Съотношението качество цена за мен е отлично

  6. Телевизорът е перфектен но и цената му не е малка, така че ако може да си го позволите аз лично препоръчвам.

  7. Имам 75 инчовия вариант и съм много доволен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.