Лесно е да изберете своят следващ телевизор. В момента в който търсите идеалните звук и картина, лесно свързване и бързо реагиране, играене на игри без замръзване на картината и проблеми, то телевизор 4K UHD LED Android телевизорът на Philips модел 75PUS8536/12 е добро предложение за Вас! С него ще получите и функцията Ambilight за още по-завладяващи изживявания, както никои други досега. Преди да продължим с описанието ще приложим връзка към емаг – където може да проверите актуалната цена на този телевизор към днешна дата:

Philips75PUS8536/12 – Виж цена за днес

75PUS8536/12 – „The One“ с вълшебната функция на Ambilight

С Philips Ambilight  на 75PUS8536/12, ще имате възможността да усетите всеки момент от екрана. Светодиодите от интелигентен тип са разположение на задната страна на телевизора, реагиращи на екранните действия, създавайки сияние от завладяващ вид. Ако го изпробвате веднъж, ще има да се чудите как преди това сте гледали телевизия.

Картина и звук  с киноефекти с Dolby Vision и Dolby Atmos

Philips 4K UHD LED Android телевизор модел 75PUS8536/12 поддържа премиум аудио и видео Dolby формати, правейки HDR съдържанието, което гледате с невероятно качество. Ще може да се наслаждавате на картини, които отразяват оригиналните идеи на режисьорите, и дълбок звук с кристално чисти обхвати, обгръщащ Ви отвсякъде.

Philips 75PUS8536/12 Един интелигентен Андроид телевизор от ново поколение

Този 4K телевизор ще Ви предостави любимото съдържание, когато пожелаете. Персонализирайки началния екран, той ще показва вашите най-използвани приложения и ще улесни достъпа до филмите и предавания, които да гледате или пък да продължите, откъдето сте ги оставили на пауза.

Невероятно съвършенство с видеопроцесора Philips P5

Видеопроцесорът P5  на Philips 4K UHD LED Android – серия 75PUS8536/12, ще ви предостави поразителна картина на това което гледате като съдържание. Детайлите ще бъдат  по-голяма дълбочина. Цветовете ще са по-ярки и естествени. Контрастноста ще е много ясна, за да почувствате всички  детайли на сцените. Движенията на образите ще са идеално плавни.

Правилният  телевизор с  максимално ярка HDR картина 4K UHD

4K UHD LED телевизорът 75PUS8536/12 е в съвместимост с всичките основни формати HDR, включително и този на Dolby Vision. Дали ще  става въпрос за сериалите, които не бива да изпускате да гледате или за най-новия вид видеоигра, сенките ще са още по-наситено дълбоки. Ярките повърхности ще са блестящи, а цветовете по-реални.

Насладете се на основните HDR формати и замисъла на режисьора

Модел 75PUS8536 / 12 е настроен предварително, за да може максимално да се възползвате от HDR10+ формата. Контрастите, цветовете и нивата на яркостта са регулирани от всеки кадър поотделно. Дали ще бъде вашият любим сериал или новия музикален хит, сенките ще са с още по-голяма дълбочина.

Идеалният телевизор за геймъри, с ниско забавяне на конзолата

Телевизор Philips 75PUS8536/12 разполага с с най-новия HDMI 2.1 превключвайки по автоматичен начин на настройка с минимум забавяния, щом започнете да играете игри на вашата конзола. VRR се поддържа за плавни игри с бързина на действията. Режимът за игри на Ambilight пренася тръпката от действието, направо във вашата стая.

Улеснено въвеждане на текст с дистанционното управление с QWERTY клавиатура

Дистанционното управление на Philips 4K UHD LED Android – серия 75PUS8536/12 разполага с  напълно вградена  и базирана на QWERTY клавиатура на своята задна част, улеснявайки и правейки въвеждането на текст по-бързо. Въвеждане на пароли за акаунтите ви за поточни предавания, търсене на съдържания и въвеждане на уеб адресите ще бъде още по-улеснено.

Philips 75PUS8536/12 – Телевизор с тънък и атрактивен дизайн

Този телевизор пасва на всяка стая и интериор със своят почти безрамков екран. Тънките му крачета изглеждат по такъв начин, сякаш екранът виси над тв модула, така че да имате възможност  за разширяване на  крачетата, за побирането на по-дълги саундбар тонколони.

Гласово управление – Google асистент  и функциите на Alexa

Може само с натискането на един бутон на дистанционното, да разговаряте с Google асистента. Управлявайки Вашия телевизор или съвместимите с Google асистент смарт устройствата ввкъщи само със звука на гласа си ще е много по-лесно. Може дори да поискате  от Alexa да контролира телевизора чрез други устройства, съвместими с тази функция.

Philips 75PUS8536/12 – Цена

Разбира се 75 инчов телевизор от най-ново поколение, предполага и по-голям бюджет, който сте определили за телевизор. Актуална към днешна дата цена за модела може да видите тук:

Philips75PUS8536/12 – Виж цена за днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4]