4K UHD OLED Телевизор Philips 55OLED856/12 с Android 

Усетете едно невероятно потапящо  изживяване с новия 4K UHD OLED телевизор Philips модел 55OLED856/12. Картината е вълнуващо реалистична, в съчетание с  4-странния Ambilight, за пресъздаването на  усещания, сякаш сте в киносалона. Без значение от това какво се гледа или играе на телевизора, действията ще се пренесат от екрана  му, направо във вашия хол… Със своя 55 инчов диагонал на екрана, телевизорът е подходящ за нормален хол или дневна стая, съотношението цена качество е добро, актуална цена към днешна дата може да проверите тук:

Philips 55OLED856/12 – Виж цена за днес

Четиристранен Ambilight за цялостно потапяне в картината

С четиристранния Ambilight на Philips серия 55OLED856/12, всяко едно действие може да бъде по-ясно усетено или направо – изживяно. Интелигентния тип светодиоди около ръбовете на телевизора, могат да  реагират на екранните действия, излъчвайки сияние, което е невероятно завладяващо. Ако го изживеете веднъж, ще се запитате как сте успявали да се насладите на гледането на телевизия без тази функция.

Реална картина, каквото и да гледате с видеопроцесора с изкуствен интелект P5

Philips 4K UHD OLED Android TV – серия 55OLED856/12 разполага с Р5 процесор, предоставящ картината по начин, по който да изглежда толкова реално, сякаш сте част от нея. Избраният алгоритъм с изкуствен интелект на задълбоченото самообучение може да обработва всяко изображение по подобен на човешкия мозък начин. Независимо от това какво ще гледате, имате възможност да получите напълно реалистични детайли и контрастност, богати наситени цвятове и плавни движения на сцените.

Усетете реалността с  Philips OLED ТВ 55OLED856/12

С този телевизор, може да получите по-голям ъгъл на гледане с уникални реалистични образи. Черният цвят е по-дълбок, а цветните са по-истински. Детайлността в сенките и акцента са възпроизведени по прецизен начин.  Поддържа и всички основни HDR формати – ще имате възможността за усещане на пълната сила на сцените.

Ярка HDR картина с Philips 4K UHD ТВ

Philips 55OLED856/12, предлага съвместимост с всеки основен HDR формат, дори и Dolby Vision. Дали ще става въпрос за сериалите, който не бива  да изпускате или за най-новите видеоигри, сенките ще са с още по-голяма дълбочина. Ярките повърхности на картините  ще блестят, а цветовете ще са по-истински и реални.

Комфорт за очите

Може да предавате поточно филми и сериали, да играете игри и да гледате безкрай каквото пожелаете с новия – Android TV – серия 55OLED856/12 от Philips. С ниските нива на синя светлина, без трептене и лоши отблясъци на светлината, този телевизор повежда международните UL и TUV стандарти. Вече може да се наслаждавате изцяло на това, което обичате да гледате.

Страхотен  телевизор за игри, със супер ниско забавяне на конзолата

Philips 4K UHD OLED TV 55OLED856/12 Ви предоставя нов тип свързаност с HDMI 2.1, автоматично превключвайки настройките на супер ниско забавяне, в момента в който започнете да играете на своята конзола любимата си игра. VRR и Freesync са поддържани за плавни игри с максимум бързина на действията. Игровият режим на Ambilight може да внесе тръпката от играта директно във вашата стая.

Звук и картина като на кино с  Dolby Vision и Dolby Atmos

Поддържането на премиум видео и аудио Dolby  формати значи, че HDR съдържанието, което гледате, ще изглежда много добре. Ще се наслаждавате на образ, отразяващ оригиналните идеи на режисьорите, както и на кристално чисти и дълбоки звуци, които да Ви обгръщат.

Дизайн от първа класа от самата стойка до  дистанционното

И най-малкият инч от Philips 4K UHD OLED Android TV – модел 55OLED856 /12, ще може да бъде усетен от първо качество с ултратънка рамка от метал в Т-образна стойка в цвят на тъмен хром. А дистанционното е със заден кожен капак и бутони с подсветки, което ще ви е много комфортно за държане и управление.

Philips 55OLED856/12 – Чудесен смарт андроид телевизор на страхотна цена

Philips 4K UHD OLED Android TV – серия 55OLED856/12 може да ви предостави желаният тип съдържание, веднага щом пожелаете. Можете да извършите персонализация на началния екран, за показването на вашите любими приложения и улесненият достъп до филмите и предаванията, които харесвате. Можете дори да продължите оттам, където сте паузирали. Цената на телевизорът по никакъв начин не надминава предоставеното качество, актуална такава може да сверите тук:

Philips 55OLED856/12 – Виж цена за днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 4.5]