Logitech MX Master 3S е популярна безжична мишка, проектирана за продуктивност и управление за напреднали потребители. Подобрена версия на Logitech MX Master 3, с някои допълнителни функции.

Актуална цена за Logitech MX Master 3S

MX Master 3S има ергономичен дизайн, който предлага комфорт по време на дълги часове на употреба. Контурната формата, помага мишката да се побира удобно в ръката, а текстурираните захващания на страните подобряват контрола.

Една от най-изразителните функции на тази мишка е електромагнитното скрол колело MagSpeed. То позволява изключително бързо и прецизно превъртане, а можете да превключвате между режим на стъпчици за прецизно превъртане и хипер-бърз режим за бързо превъртане на дълги документи или уеб страници.

Мишката разполага с няколко програмируеми бутона, които можете да персонализирате, използвайки софтуера Logitech Options. Той ви позволява да зададете специфични функции, преки пътища или команди.

MX Master 3S поддържа както Bluetooth, така и USB безжична връзка. Използва безжичната технология на Logitech с честота 2,4 GHz за надеждна и без забавяне. Logi MX Master 3S има възможност да се свърже до три устройства едновременно, като позволява да превключвате между тях с натискане на бутон.

Прецизност

Мишката използва лазерения сензор Darkfield на Logitech, който може да проследява почти на всяка повърхност, включително стъкло. Тя осигурява високо-прецизно проследяване и има максимална чувствителност 8 000 DPI (точки на инч), която може да се регулира според предпочитанията ви.

Издръжливост на батерията:

MX Master 3S разполага с вградена презареждаща се батерия, която може да издържи до 70 дни с едно зареждане, в зависимост от употребата. Тя поддържа бързо зареждане, а само едната минута зареждане може да осигури до три часа използване.

Съвместимост: Мишката е съвместима с операционните системи Windows, macOS и Linux. Може да работи с различни софтуерни приложения и поддържа Logitech Flow, което ви позволява да контролирате няколко компютъра с една мишка.

В заключение, Logitech MX Master 3S е многофункционална мишка, която отговаря на нуждите на потребители, насочени към продуктивност и така наречените „advanced users“ , като предлага разнообразни възможности за контрол и персонализация.

ВИДЕО:

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.