Samsung Galaxy S23 е най-новото попълнение на флагманската серия смартфони на Samsung. Описан е като следващата стъпка, която си заслужава, ако използвате по-стар телефон, особено такъв отпреди серията Galaxy S21. Въпреки това, ако сте купили флагман Galaxy S през последните две години, Galaxy S23 може да не осигури достатъчно значително подобрение, което да оправдае подмяната на стария ви телефон​​.

Виж Актуална цена за Samsung S23

Ето някои от основните характеристики и спецификации на Samsung Galaxy S23:

Дисплей: 6,1-инчов Dynamic AMOLED, HDR10+ сертифициран, 425ppi, с яркост от 1200 нита и 120Hz адаптивна честота на опресняване.

Процесор: Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform.

RAM: 8GB.

Съхранение: Опции от 128GB или 256GB, разбира се 256 GB-товият вариант е по-скъп.

Задни камери: 50 мегапиксела основна, 12 мегапиксела ултра широка, 10 мегапиксела телефото (3x оптично увеличение, 30x Space zoom).

Предна камера: 12 мегапиксела.

Размер на батерията: 3900 mAh, при тестовете животът на батерията се определя от около 10 часа и 30 минути.

Цена: Започвайки от $799 за 128GB модел​, в САЩ, в България около 1400 лв.

Дизайн: Размерите в милиметри са: височина: 146.3 x ширина: 70.9 x дебелина: 7. Телефонът се предлага в следните цветове:

Galaxy S23 беше похвален заради страхотната си производителност предлагана от процесорът Snapdragon 8 Gen 2, с който са оборудвани и останалите модели от серията Samsung S23 Plus и Samsung S23 Ultra, ярък дисплей, по-фин дизайн, страхотен телефото обектив и значително подобрен живот на батерията. Предната камера обаче беше отбелязана като малко разочароваща, а скоростта на зареждане от 25 W остава същата като при предишните модели. Що се отнася до цената –  В сравнение с конкурентите си в този сегмент – OnePlus 11 и Pixel 7, трябва да отбележим, че те струват по-малко​.

По отношение на наличността, Galaxy S23 се продава чрез Samsung, както и чрез различни телефонни оператори, ако искате да го закупите без договор, може да направите това от emag, или някой от по-големите магазини за техника.

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 5]

6 коментари за “Samsung Galaxy S23 – описание, спецификации и цена

  1. Нито едно от рецензиите и описанията не обяснява функцията Dual SIM на S23.
    Въпреки че има възможност за една SIM и ESIM карта, само международната версия ще функционира наистина като Dual SIM.
    Истинската двойна SIM позволява и двете SIM да се свързват паралелно и едновременно. Освен това позволява на потребителя да зададе коя SIM да обработва обаждания, текст и данни отделно. Версията за САЩ ви позволява да изберете една SIM карта за всички разговори, текстови съобщения и данни.
    Поради това ограничение го прави непрактичен. Напротив, телефоните Google Pixel са напълно функционални за две SIM карти.

  2. Обичам този телефон. Беше лесно да преместя цялата си информация от стария телефон. Батерията е невероятна.

  3. Вече вярвам в рекламата зад този телефон. Досега го харесвам със страхотната му камера, скорост, лекота на използване, разумен размер. Бях разочарован, че не дойде с щепсела на зарядното, който да върви заедно с кабела. Предположих, че е пълен комплект за зареждане. На тази цена трябва да бъде включена, но явно взимат пример от Apple и няма зарядно ако не дадеш още едни 100 лева

  4. казано, не е любимият ми телефон. Бърз процесор, значителен живот на батерията, страхотни камери. Но Samsung наистина прекали с bloatware. Половината RAM ми е заета от техните приложения. Толкова много място за съхранение, посветено на дублирани приложения, които вече са предоставени от Android. OneUI не е толкова прехвален, но поне персонализирането е хубаво. Това наистина е единственото положително тяхно приложение.

    Самият телефон е супер хлъзгав. Вземете калъф и протектор за екрана, защото определено ще се изплъзне от ръцете ви и със сигурност ще се счупи екрана. Няма microSD карта или жак за слушалки и няма зарядно в кутията. Почти идентичен размер на s22. Корпусът на камерата е по-минималистичен, но това е най-голямата промяна. Ако искате всичко да бъде включено в комплекта, търсете другаде. Предпочетох Pixel-a пред s23 и сега е много по-евтин.

  5. Купих този след като имах S22 Ultra. Исках по-малък телефон и този базов модел е почти идеален. Феноменален живот на батерията, лесно докарва д 2 дни. Зареждането е по-бавно от конкурентите, но не е болка за умиране. Отлични камери, въпреки че единственото нещо, което ми липсва, са възможностите за увеличение на ултра-та. Снимките обаче са надеждни.

    Екранът е Full HD, но по-малкият му размер кара изображенията да изглеждат идеално ясени. Високоговорителите са много силни, много по-силни и с повече детайли от стария ми S22Ultra. Хаптиката за щастие също е значително подобрена.

    Като цяло, това е малкият телефон, който може да победи 2023 година. Ще ви е трудно да намерите по-добро нещо с този размер.

  6. SAMSUNG galaxy S23. Мислех, че е страхотен телефон, но го купих за моята приятелка и беше твърде малък за нея. Върна го за друг телефон, който беше малко по-голям и по-дебел, за да го държи. но нищо лошо в телефона.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.