QLED 8K Smart TV Samsung QN900A

Телевизорът на утрешния ден, днес е тук представен като Samsung Neo QLED 8K Smart TV QN900A. Крачка напред от серия QN800A – Той е QLED, серия 9 и се предлага в 3 диагонала на екрана 65″, 75″ и 85″ инча – ето таблица с размерите, точен модел и актуална към днешна дата цена:

МоделЦЕНА
65 инча:Samsung 65QN900A
(QE65QN900ATXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75QN900A
(QE75QN900ATXXH)
Виж Цена за Днес
85 Инча:Samsung 85QN900A
(QE85QN900ATXXH)
Виж Цена за Днес

Телевизорът на бъдещето, сега представя своето пълно величие – Уникален над всички

Ултра прецизено качество в  контраста с 8K разкриване във всеки детайл

Quantum Matrix Technology Pro

Нова по-мощна еволюция с Neo QLED 8K. Свързаната технологията, управлява прецизно новата подсветка Quantum Mini. В резултат се постига, уникално изображение на картината. Всеки кадър се забелязва, както в тъмните, така и в светлите участъци от изображението. Сега с 1,5 пъти повече зони за светлина и повече изображение от стандартната технология Quantum Matrix.

Мащабиране с 8K AI мащабиране и 16 невронни мрежи

Neo Quantum 8K процесор

Подобреният в пъти процесор Neo QLED е интелигентна форма създаваща най-доброто изживяване за зрителна визуализация в 8K. На мястото на една невронна мрежа за анализиране на визуалните данни, Neo Quantum Processor 8K генерира данни от цели 16 невронни мрежи! По този начин, може да подчертае всеки зрителен детайл в едно 8K изображение.

Безупречност в цветовете

Quantum HDR

Технология Quantum HDR е създадена, за да определи новите стандарти за яркост и детайл. Сега можеш да се насладиш на богат, цвят и повече контрасти в кристални детайли. С HDR10+ – динамичният тонален мапинг регулира всяка сцена и ти позволява да се докоснеш до едно ново усещане. С повече и по-фини детайли.

Загледай се в детайлите с Отлична 8K резолюция

Отдай се на силата във всеки кадър. Сега това е възможно  благодарение на 33 милионa пиксела с максимална яснота в картина и при разделителна способност, четири пъти по-голяма от познатата до момента 4K резолюция.

Неописуемо визуално изживяване с 8K

Мащабиране 8K AI

Стани част на квантовия скок от към производителност на 8K AI мащабирането, което се базира на алгоритми за задълбочено обучение от процесора Neo Quantum 8K. Алгоритъмът на устройството за дълбоко обучение, анализира съдържанието, по този начин възстановява детайлите от всеки един пиксел.

Милиарди цветове и тоналности с Quantum Dot

100% цветове с Quantum Dot

Quantum Dot технологията обещава по-ярка и по-ясна картина от тази до сега. 100% обем на цветовете с Quantum Dot технологията взема светлината и я трансформира в цветни изображения спиращи дъха. Така се постига по-точен и реалистичен цвят и яркост във всяко ниво на излъчването.

Минимален отблясък, за да не се разсейваш с Антирефлексна технология

Не позволявай на яркото слънце да прекъсне гледането на обедното спортно събитие или отраженията на лампите да съсипят вечерния филм. Нашата всепризната антирефлексна технология намалява разсейването от светлинни отражения, независимо къде седиш. Наслади се, на последния блокбъстър.

Най-добрата гледка от всяко място

Ultra Viewing Angle

Погледни всеки детайл от картината от всеки ъгъл. Технологията Ultra Viewing Angle ти осигурява детайлно и ясно изображение, дори когато седиш встрани от телевизора. По този начин всяко място в помещението се превръща в идеално.

Реалистичен и динамичен звук, следващ всяко движението по екрана

Object Tracking Sound Pro (OTS Pro)

Вградените високоговорители доставят истинска наслада и реалистичен ярък 3D звук . С него можеш да се потопиш в магията на действието.

Саундбар и телевизор в едно цяло

Q-Symphony

Гмурни се в звука на високоговорители, пресъздаден от телевизора и саундбара. Сега те са в пълна хармония. Технологията Q-Symphony осигурява отличен синхрон между високоговорителите разположени в саундбара и тези на Samsung QN900A. Заедно те създават по-добър съраунд.

Звук, спрямо околната среда

SpaceFit Sound

Време е да се насладиш на оптимизиран звук спрямо твоята инсталация. Без значение, дали QN900A е прикачен на стената или е поставен на холна маса. Със SpaceFit се осигурява максимално звуково изживяване.

Извън всякакви граници

Infinity Screen

Време е, зрителното изживяване да премине невидимата рамка. Време е черните ръбове да са сведени до минимум. Благодарение на ултратънката рамка се изключва всякакво разсейване за по-завладяващо зрително изживяване.

Минимализма в абсолютна картина

Infinity One Design

Не трябва да се налага да избираш между завладяващо и стилно изживяване. Сега с великолепния дизайн Infinity One се повдига нивото, благодарение на невероятно тънкия профил.

Повече стил, без заплетени кабели

Slim One Connect подвижен модул

Това къде ще монтираш телевизора, няма значение. Дали той ще е в горния ъгъл или на стената или върху масичка, тънкият подвижен Slim One Connect модул ще ти помогне да сведеш до минимално безпорядъка от струпвания на кабели.

Още по-ясни и отчетливи движения в 4K 120Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Сега може да си номер едно и да си над всеки враг в твоята игра с уникалния си нов телевизор самсунг от серия QN900A. Можеш да развиеш високи скорости. Изключителни подобрения на движенията с 4K резолюция и 120Hz честота на опресняване, можеш да се наслаждаваш на гейминг с отчетливо и ултраплавно движение. Всичко това без размазване и забавяне.

Гейминг HDR изживяване без забавяне и накъсване

FreeSync Premium Pro

Сега с новия QN900A телевизор Samsung и сертифицирана технология AMD FreeSync Premium Pro™ на ядрото ще се докоснеш до намалени нива на накъсване и зацепване на картината, Можеш да опиташ превъзходна комбинация от отлична игра и да имаш върхово представяне. Можеш да се насладиш на визии с изключително висок обхват на динамика и ниски нива на забавяне, както на входа, така и по време на истинска печеливша игра.

Всички екрани в едноMulti View

Виж сега, какво има на телевизора, чрез екрана на мобилния телефон и обратното. Без значение, дали гледаш любимия си спорт, дали се любуваш на приказни картини на най-новия филм, следиш поредното тв предаване или учиш гейминг трикове, достатъчно е да свържеш телефона си и да следиш всичко това на много екрани.

Само докосни за свързване чрез Tap View

Споделяй филми, музика, игри от своя смартфон и предай всичко това към телевизора. Това е възможно само с едно докосване. Щом докоснеш телевизора и смартфона, те автоматично се регистрират. Всичко се показва от дисплея на смартфона ти, чрез екрана на телевизора. По този начин можеш бързо и лесно да следиш и да се наслаждаваш на любими програми, игри, филми и това твое съдържание да е представено на по-голям екран.

Технически Характеристики

Вид телевизорSmart TV
Година на лансиране2021
Специална технологияQuantumDot
QLED
HDR NEO 
Технология дисплейQLED
Качество на изображението8K
ЦвятСребрист
Вид на екранаПлосък
Операционна системаTizen
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix 
Ключови характеристикиMirroring
Гласов асистент
USB recording
Гласов асистентBixby
MirroringAndroid
iOS 
HDR технологияHDR 10+ HLG
Характеристики на игритеFreeSync Compatible
HGiG
ALLM (Auto Low Latency Mode)
Технология на изображениетоAdaptive picture
Ultra Viewing Angle
Ultimate 8K Dimming Pro
Quantum Matrix Technology Pro
100% Color Volume с Quantum Dot
 Direct Full Array
 
Скорост на обновяване100 Hz
TV тунерDVB-C
DVB-T2
DVB-S2
Аудио технологияDolby Digital Plus
Audio Pre-selection Descriptor
Multiroom Link
Adaptive Sound+
(AVA) Active Voice Amplifier
OTS+
Мощност на вградените говорители80 W
Аудио система6.2
Independent controlДа
WirelessWi-Fi
Bluetooth 
Standard Wi-Fi802.11 ax
Видове портове1 x RJ-45
1 x S/PDIF
CI+ slot
4 x HDMI 2.1
3 x USB
Версия Bluetooth4.2
Консумирана енергия в режим готовност0.5 W
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакетДистанционно
Захранващ кабел
Инструкции

Телевизор Samsung QN900A – Цена:

МоделЦЕНА
65 инча:Samsung 65QN900A
(QE65QN900ATXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75QN900A
(QE75QN900ATXXH)
Виж Цена за Днес
85 Инча:Samsung 85QN900A
(QE85QN900ATXXH)
Виж Цена за Днес

Без значение дали ще се изберете 65 инчовия вариант – Samsung 65QN900A, 75 инчовия Samsung 75QN900A, или огромната 85 инчова видео стена 85QN900A – определено ще имате може би най-добрия телевизор, които ще се предлага през 2021 и 2022.

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 3]

2 коментари за “Neo QLED 8K TV Samsung 65QN900A – 75QN900A – 85QN900A (2021)

  1. Цветът на екрана е извънземен! За удоволствие от игрите? Най-доброто което съм виждал.
    За филм? Това е перфектният избор.

  2. След като включите телевизора, ще усетите качеството и яркостта на картината, всичко е остро и жизнено и напълно оправдава очакванията които имах от 8K.
    Телевизорът е толкова тънък и плосък, защото всички компоненти, връзки и захранване са външни свързнаи в One Connect, който се свързва с един много тънък кабел. Това за мен е инженерно чудо и голямо постижение – възможността за изпращане на всички сигнали и мощност през проводник, който дори е по-малък от 1/4 „! Само тази функция прави телевизора заслужаващ закупуване, тъй като позволява на Samsung QN800A да виси на стена и всичките ви устройства могат да бъдат в шкафа само с един кабел към телевизора – моя мечта още преди въобще да се измисли подобно нещо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.