Сeрията извити UHD телевизори на Samsung RU7372, бе представена миналата година и се предлага в 3 диагонала на екрана – 49 55 и 65 инча.

Резолюцията на телевизора е 4K UHD, което е 4 пъти повече пиксела спрямо Full HD резолюцията и съответно картина е много по-детайлна и наситена.

Приятната извивка на телевизора предоставя потапящо изживяване, когато се наслаждавате на любимо видео съдържание и придава естетичен вид на телевизора.

Технологията PurColor показва видео съдържанието което гледате с естествени цветове и ясни детайли:

Зад този Smart телевизор се крие UHD процесор, който оптимизира съотношениeто на контраста, дирижира цветовете и контролира HDR.

Ако се чудите какво е HDR – правя бърза вметка, че зад абревиатурата се крие съкращението на  Висок Динамичен Контраст – и се отнася до цветовете, яркостта и контраста. С HDR картината е с по-голям обхват на цветове с по-добра осветеност и по-малки граници между най-сяркото бяло и най-тъмното черно. Комбинирайки HDR с 4К резолюция може да изживеете цифрово кино в домашни условия.

Цена

Цената на този телевизор е повече от приемлива – 55 Инчовият вариант струва около 850-900 лева, което прави съотношението цена качество отлично. Актуална цена към днешна дата може да видите тук:

Актуална за Днес Цена за Samsung RU7372

На бързо ще споделя и характеристиките на телевизора:

Скоростта на обновление е 50 Hz, освен PurColor, за което вече споменах, към технологиите на изображението трябва да прибавим и Movie mode ,Natural Mode Support, UHD Engine и UHD Dimming.

Аудио характеристики: има Dolby Digital Plus и говорители с мощност от 20 W.

Може да свържете телевизора към интернет чрез Wi-Fi, както и със своя телефон или друго устройство чрез Bluetooth.

Жичното свързване към други устройства може да направите чрез следните портове: 3 HDMI порта, 1 вход за данни, 2 USB слота, 1 AV (Audio Video) порт, 1 RF порт има и Common Interface Plus слот.

В заключение ще кажа, че телевизорът определено си заслужава всеки лев който ще дадете за него, а дизайнът му ще придаде нотка изисканост на вашия хол.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]