На 21 септември 2020 г. , XPG, доставчик на системи, компоненти и периферни устройства за геймъри, професионалисти в киберспорта и технологични ентусиасти, представя XPG GAMMIX S70 PCIe Gen4x4 M.2 2280 SSD устройство. С пускането на S70, XPG вече предлага изчерпателна гама SSD Gen4, която включва GAMMIX S50 и S50 Lite, за да отговори на различни бюджети и нужди. С приемането на следващото поколение PCIe 4.0, GAMMIX S70 осигурява ненадмината производителност при четене и запис и получава отличието като най-бързия M.2 SSD в света.

С появата на 5G мрежите и непрекъснато нарастващия обем данни, които се обработват, PCIe Gen4 е ключово надграждане, което ще изведе устройствата за съхранение на следващото ниво. GAMMIX S70 разширява серията SSD Gen4 на XPG с нова опция за взискателни потребители, които се стремят да използват най-доброто, което PCIe 4.0 може да предложи. Невероятно бързи скорости на четене / запис до 7400/6400 MB в секунда, потребителите няма да се съмняват, че са достигнали върха на производителността на SSD. В комбинация с NVMe 1.4 съвместим, Dynamic SLC Caching, S70 предлага производителност, далеч по-добра от тази на SATA и PCIe 3.0 SSD. За допълнителна лекота на използване и удобство, S70 е обратно съвместим с PCIe 3.0.

За надеждна работа и стабилност, S70 е оборудван с патентован дизайн на топлоразпределител CoolArmor на XPG. Алуминиевият топлоразпределител се отличава с терасовидна структура, която прилича на слоеве броня, повече повърхност и кухи камери отдолу. Този дизайн осигурява по-ефективно разсейване на топлината, което може да намали температурите с до тридесет процента.

В допълнение към основните си параметри на производителност, S70 поддържа LDPC технология за редактиране на грешки, за да открие и коригира по-обширен набор от грешки в данните за по-точно предаване на данни и по-висок рейтинг на общия байт (TBW). Също така, с End-to-End (E2E) защита на данните и AES 256-битово шифроване, S70 осигурява сигурност и цялост на данните. Всички компоненти, затворени в S70, са преминали щателен скрининг, тестване и сертификация, за да осигурят продукт за надеждност с най-високо качество. S70 се предлага във варианти 1TB и 2TB и е придружен с 5-годишна гаранция.

Оцени този продукт
[гласа: 0 Оценка: 0]