iRobot Roomba i7

Днес ще разгледаме популярния модел на iRobot – Roomba i7. Чрез навигацията iAdapt 3.0 със смарт система за картографиране Imprint,  Roomba i7 може да се ориентира точно в пространството, избирайки най-добиря вариант за почистване на големи площи. Благодарение на вградена камера, прахосмукачката  успява да различи и разпознае различни препятствия и мебели, избирайки най-лесния начин на почистване. Чрез смарт система за картографиране Imprint, роботът-прахосмукачка разпознава всяко помещение, като едновременно с това позволява да я настроите на опция за почистване на стая по стая.

Без ограничение в площта за почистване

Roomba i7 следи с точност състоянието на батерията и ако е нужно се презарежда и след това продължава почистването оттам, откъдето е спряло.

Roomba i7 – Цена

Актуална към днешна дата цена може да проверите като последвате връзката:

Roomba i7 Цена за Днес

Почистваща система AeroForce®

Роботът-прахосмукачка Roomba i7 е оборудвана с патентована 3-степенна почистваща система AeroForce. Страничната четка може да почиства около мебели, покрай стени и ъгли, както и други труднодостъпни места на жилищния под. Мръсотията се почиства от двете гумени четки за различни повърхности, след което се засмуква в контейнера с помощта на мощен вакуум.

Почистване чрез програмиране

  Използвайки технологията Imprint, можете да зададете график за почистване на всяка стая според вашите нужди и изисквания. Можете също така да настроите Roomba да почиства само кухнята, коридора след вечеря или когато се приберете от работа.

IAdapt 3.0 навигация

С най-модерната навигация iAdapt 3.0 роботът може лесно да почисти голяма площ. Roomba i7 използва камерата, за да идентифицира препятствия и мебели и да избере най -лесния начин за почистване. С помощта на системата за интелигентни карти Imprint прахосмукачката може да идентифицира всяка стая във вашия дом, което ви позволява да я настроите да почиства всяка стая поотделно.

Зарядна и самопочистваща база Clean Base

 Акорешите да закупите отделният аксесоар Clean Base – Автоматичното изпразване на кофата за боклук ще ви осигурява голямо удобство. Почистващият робот Roomba i7 е съчетан с Clean Base, за да забравите почистването за дълго време. Сменяемите торби на гарата могат да побират до 60 контейнера за боклук, за да се предотврати изтичането на прах и мръсотия във въздуха. Когато багажът трябва да бъде сменен, индикаторът на основата ще ви сигнализира

Функция за връзка Imprint ™ Link

  Roomba i7 има възможност да комбинира работата си с робот-моп Braava jet m6. С най -модерната функция Imprint, когато Roomba приключи почистването, тя ще изпрати сигнал до Braava и Braava ще започне да избърсва пода. Комбинацията от тези два робота гарантира, че почиствате пода напълно, дори без да сте в стаята.

Интелигентно картографиране

Чрез иновативната навигация iAdapt 3.0 оборудвана с камера, прахосмукачката има способността  да почиства неограничено големи площи. Използвайки технологията vSLAM®, роботът отчита повече от 230400 точки в секунда, като чрез технологията за интелигентно картографиране Imprint разпознава лесно стаите. Веднага след като Roomba запамети картата в приложението, можете да поставите ограничение на стаите, да ги наименувате и да зададете график на почистване. Така вие имате абсолютен контрол върху броя почистващи етапи и локациите, които да обхващат. Роботът може да запаметява до 10 жилищни плана.

Функция Keep Out Zones

Функцията Keep Out Zones ви дава шанс да изберете неограничен брой места, до които да ограничите достъпа на робота. Тази функция е удобна, когато например трябва да ограничите достъпа на робота до купичките с вода и храна на домашните ви  любимци.

Roomba i7 няма ограничение в размера на почистваната площ

Roomba i7 се презарежда по време на почистващия етап и изпразва кошчето за боклук в самопочистваща база.

Странична четка, която се върти

Страничната четка на Roomba ефикасно почиства зоните около мебелите, покрай стените, ъглите на стаята и различни труднодостъпни места.

Две противоположно въртящи се основни четки (валяци)

Патентована система от две срещуположно въртящи се гумени четки със специални ламели, събират мръсотия от всички видове твърди подови настилки и килими.

Всмукателен мотор с голяма мощ

Всмукателен мотор с голяма мощ засмуква финия прах и мръсотията, захванати по четките, в контейнера за боклук. AeroForce филтър се грижи за филтрацията на въздуха.

Сухо почистване

Първо Roomba изчиства цялото помещение или стаите, маркирани в мобилното приложение iRobot Home, след което изпраща сигнал към Braava jet m6, че е приключила.

Екипна работа за Мокро почистване

Braava jet m6 получава информация, че Roomba е приключила сухото почистване и автоматично започва да почиства пода с вода, препарат и кърпа.

Чрез работата в екип на двата робота, можете да се радвате на чисти подове всеки ден. Дори не е необходимо да присъствате по време на почистващия цикъл.

Roomba i7 Основни функции:

  • Roomba почиства всички видове подови настилки като плочки, гранитогрес, балатум, килими или дървени подове.
  • iRobot оборудва роботизираните прахосмукачки със специална система ANTITANGLE, предотвратяваща заплитането в кабели. Ако четките усетят съпротивление, те сменят своята посока на въртене. Така роботът се освобождава от препятствието и продължава своята работа.
  • Прахосмукачката е оборудвана със системата Dirt Detect. Чрез акустични сензори роботът открива силно замърсени участъци и им отделя по-голямо внимание.
  • След като контейнера за боклук се напълни, индикатор върху дисплея на Roomba сигнализира, че е време да се почисти.
  • Roomba се предлага с измиващ се контейнер с голяма съвместимост AeroForce.
  • Roomba i7 с точност следи състоянието на батерията и ако е е нужно се презарежда. След като се зареди, продължава почистващия процесот там, където е спрял.
  • Прахосмукачката е снабдена с мощна литиево-йонна батерия с голям капацитет.
  • Специални сензори, разположени в долната страна на робота, разпознават навреме свободното пространство и предпазват робота от падане по стълбите. Така прахосмукачката може да спре, да се обърне и продължи почистването  си в друга посока.
  • С активиране на режим SPOT, роботът почиства концентрирано зона с диаметър от 1м.

Премиум функции:

  • Чрез иновативната навигация iAdapt 3.0 роботът лесно почиства големи площи. С помощта на камера Roomba i7 разпознава препятствия, различни мебели и избира най-лесния начин за почистване. Благодарение на системата за интелигентно картографиране Imprint, прахосмукачката разпознава всяка една стая, като ви позволява да я настроите да почиства стая по стая. Roomba i7 запаметява до 10 жилищни плана.
  • Roomba умело следи състоянието на батерията и ако е необходимо се презарежда. След това, тя може спокойно да продължи процеса на почистване оттам, откъдето е спряла.
  • Автоматичното изпразване на контейнера за боклук предлага удобство за вас. Roomba заедно с Clean Base зарядната и самопочистваща база ви позволява да забравите за чистенето за месеци наред. Сменяемата торбичка в станцията побира до 60 контейнера за боклук и не позволява праха и мръсотията да се разнесат обратно във въздуха.
  • iRobot Roomba е оборудвана с патентована 3-степенна почистваща система AeroForce, която концентрира въздушния поток в тясното пространство между въртящите се четки и създава силен вакуум.
  • С мобилното приложение iRobot Home, инсталирано на Вашето мобилно устройство, можете да контролирате Roomba дистанционно – без значение от времето и мястото, на което се намирате. Само натиснете бутона Clean и Roomba се захваща за работа.
  • Функцията Keep Out Zones ви позволява да изберете неограничен брой места, достъпа на робота до които да ограничите. Можете да направите своя избор върху картата в приложението iRobot HOME. Минималният размер за ограничаване на такава зона е 60×60 cm. Тази функция е удобна, когато например трябва да ограничите достъпа на робота до купичките с вода и храна на домашните любимци. Разбира се има и много други зони, до които бихте искали да ограничите достъпа му. Тази функция замества виртуалните стени, които се използват при по-ниските категории роботи или при по-старите модели.
  • Благодарение на технологията Imprint можете да зададете график на почистване за всяка стая според индивидуалните ви нужди.
  • Чрез най-модерната и иновативна функция Imprint™ след като прахосмукачката приключи с почистването, изпраща сигнал към Braava, която тогава започва да забърсва пода. Комбинацията от тези два робота гарантира цялостно почистване на пода и предлага максимално удобство за почистване на пода.

Съдържание на опаковката:

  • 1x Roomba i7
  • 1x Зарядна станция
  • 1x Филтър
  • 1x Странична четка
  • 1x Виртуална стена Dual Mode
  • 1x Батерия Li-Ion за Roomba i7

Вижте актуална цена за уреда тук:

Roomba i7 Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 4]

4 коментари за “Робот-прахосмукачка iRobot Roomba i7 (7156)

  1. Това е наистина изключителна джаджа. Вече е научил нашия етажен план и работи добре с приложението и гласовия контрол. Ефективна и лесна за използване прахосмукачка. Доволен.

  2. Това е наистина изключителна джаджа. Вече е научил нашия етажен план и работи добре с приложението и гласовия контрол. Ефективна и лесна за използване прахосмукачка. Доволен.

  3. Перфектен за поддържане на чистота между големите почиствания

  4. Какво да кажа… работи добре и е с добър набор от функции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.