LG UP78003LB

Нова вълна в света на технологиите с телевизора LG UP78003LB  4K HDR Smart UH от 2021. Серията се предлага в 5 различни размера на екрана: 75″, 65″, 55″, 50″и 43″ инча, ето точните модели и актуална към днешна дата цена за всеки един от тях:

МоделЦЕНА
43 инча:LG 43UP78003LBВиж Цена за Днес
50 инча:LG 50UP78003LBВиж Цена за Днес
55 инча:LG 55UP78003LBВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65UP78003LB
Виж Цена за Днес
75 Инча:LG 75UP78003LB
Виж Цена за Днес

Телевизор UP78003LB е тип LCD с резолюция 3840 x 2160 и подсветка Direct LED.

Real 4K UHD – Невероятно завладяващи изживявания

Телевизори LG от серия UP78003LB задминават очакванията на всеки и всеки път. Сега е моментът да се насладете на качеството от реалистична картина и наситените цветове с пълните четири пъти повече прецизност в пикселите. Много повече, отколкото познатите до сега Full HD.

Гарантирано качество на блокбъстърите

Пренесете сега киното у дома си. С подобрената FILMMAKER MODE™, Dolby Atmos, Dolby Vision IQ и HDR, които са ви осигурени, може да гледате по-завладяващи запомнящи се картини. Наслаждавайте се, на любимите си стрийминг платформи и получавайте достъп до съдържанието, което харесвате.

Концепцията на режисьора оживява на екрана с FILMMAKER MODE™

С технологията FILMMAKER MODE™ се изключва плавността в движението, като едновременно с това се запазват оригиналните съотношения на екрана, кадровите скорости и цветове. По този начин се постига оригиналната концепция, която се предава прецизно и може да се насладите на филм по начина, който е бил замислен.

До най-малкия детайл с Активен HDR

Телевизорът LG UHD TV осигурява прецизни детайли и реалистични цветове, чрез активен HDR. Насладете се на любими блокбъстъри с качеството на оригинални ленти и благодарение на няколко HDR формата, които включват HLG и HDR10.

Гейминг На гребена на вълната с телевизор LG серия UP78003LB

Гмурнете се действието с оптимизаторът HDMI 2.1 на игри, прецизно настроена HDR графика и малкото забавяне, които правят играта по-завладяваща и по-бърза.

Лесна и бърза надстройка на игри

Гласете настройките от едно място с режимите, оптимизирани за игри от различните жанрове: RPG, FPS и RTS. Управлявайте контрастите със стабилизиране на бялото и черното за по-добра видимост.

Влезте е в играта с HGiG

HGiG разчита качеството на картината и характеристиките на телевизора, при което настройва HDR графика, за да осигури върховно изживяване по време на игри.

Поемете контрола без забавяне

Телевизори LG UHD TV серия UP78003LB дават на потребителите възможност да поемат незабавен и пълен контрол над игрите, без никакво забавяния.

Неповторимо спортно изживяване

Почувствайте се, сякаш сте на самия стадион, благодарение на Bluetooth съраунд. Той е в готовност и дава пълна възможност да се насладите на мача, сякаш се намирате на странична линия. С предупреждението за спортно събитие винаги ще знаете кога ще играят любимите ви отбори.

Bluetooth Surround Ready

Сега имате абсолютно предимство от дома. Може лесно да свържете Bluetooth високоговорителите, за да се насладите на истински съраунд звук, при това безжично. Цялото действие ще изглежда още по-реалистично и по-богато в гостната по време на големия мач.

Направете интериора у дома по-красив

Към декорацията на интериора, добавете UHD телевизор UP78003LB. Тънкият панел с фина рамка, съчетан със стилен дизайн, подобрява визията на всеки интериор.

Подобрете на макс всичко, което чувате и виждате с α5 AI Processor 4K.

Процесорът създава по-ярък контраст, цветове и отстранява видеошума. Изображенията от по-ниска разделителна способност се обработват така, че да се покачи качеството до това на 4K. Телевизорът знае кога, как и къде да подобри качеството на звука, като създава виртуален съраунд за по-завладяващо и кинематографично представяне.

Вижте всичко като 4K.

Телевизор LG UHD трансформира 2K съдържание в реалистична 4K картина. Той подобрява детайлността, цветовете и разделителната способност. Време е, да се насладите на по-ясна картина, текст и намален шум с подобрена рязкост.

По-добър телевизор с ясна идея

Сензор на светлина отмерва околната светлина, а процесорът настройва фино съпоставянето на тоновете. По този начин се получава оптималната яркост на екрана. Това интелигентно управление на затъмняването, в съчетание с алгоритмът за компенсиране на пикселите работят над контраста, за да се получи по-добро изпълнение в тъмните кадри. Качеството от HDR съдържание се покачва, чрез регулиране на яркостта, преобразувано в тъмните сцени. Получава се невероятен контраст, дълбочина на цветовете и детайлност.

Звук, който си заслужава

Чрез над 17 милиона звукови даннови точки, обученият процесор разпознава ефекти, гласове и честоти. По този начин, той може да оптимизира звука в синхрон с аудиожанр и да осигури по-завладяващо изживяване.

Смятате, че познавате умните технологии?

Телевизорът LG UP78003LB с ThinQ ще ви е от полза да изпитате максимално удоволствие от ТВ преживяванията. Спрете се, на любим гласов асистент и контролирайте телевизора си, чрез глас посредством новия начален екран – осигурете си повече контрол и удобство.

Магическо дистанционно управление

С новия начин за дистанционно управление имате отличен дизайн и магическото управление в едно. Може да контролирате телевизора си като с магьосническа пръчка. Получавате ергономичен дизайн, който ви дава възможност за лесно хващане с ръка, а системата за превъртане и посочване създава удобство за по-бързи търсения. Благодарение на вграден изкуствен интелект се осигурява лесен достъп до услуги, а чрез бързите клавиши за основни доставчици на съдържание се предлагат най-преките пътища до всичките предпочитания канали.

За осигуряване на повече удобство

Телевизор LG с ThinQ ви гарантира възможност да контролирате и управлявате по-лесно от всякога своята домашна екосистема IoT (Internet of Things). Това става, чрез разпознаване на вашия натурален глас.

Технически Характеристики

Диагонал дисплей108 cm
Година на лансиране2021
Вид телевизорSmart TV
Вид на екранаПлосък
Технология дисплейLED
Специална технологияHDR
Качество на изображението4K
ЦвятТъмно сив
SMART TV
Операционна системаwebOS
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix 
Ключови характеристикиГласови команди
Mirroring
Гласов асистент
USB recording
Гласов асистентGoogle assistant built in ThinQ AI
Mirroring Android
iOS
Тип процесорQuad core
Резолюция3840 x 2160
HDR технологияHLG
HDR 10
Технология на изображението4K Upscaler
HGIG Mode
FILMMAKER MODE™
AI Brightness Control
Active HDR
Quad Core Processor 
Скорост на обновяване50 Hz
Характеристики на игритеHGiG
Аудио технологияClear Voice III
AI Acoustic Tuning
Sound Share
Bluetooth Surround Ready
AI Sound
Tv Sound Mode Share
TV тунерDVB-C
DVB-S2
DVB-S
DVB-T
DVB-T2
Аудио система2
Мощност на вградените говорители20 W
WirelessNFC
Wi-Fi
Bluetooth 
Видове портове1 x USB
2 x HDMI
1 x S/PDIF
1 x RJ-45
CI+ slot
Версия Bluetooth5
Standard Wi-Fi802.11 ac
Консумирана енергия в режим готовност0.5 W
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакетБатерии
Magic дистанционно
Инструкции 
VESA съвместимост200 x 200

Телевизор LG UP78003LB – Цена:

Независимо дали ще се изберете 43 инчовия модел LG 43UP78003LB, 50 инчовия – 50UP78003LB, 55 инчовия модел – LG 55UP78003LB, 65 инчовия вариант – LG 65UP78003LB или 75 инчовия LG 75UP78003LB – ще получите телевизор с отлично съотношение между цена и качество.

МоделЦЕНА
43 инча:LG 43UP78003LBВиж Цена за Днес
50 инча:LG 50UP78003LBВиж Цена за Днес
55 инча:LG 55UP78003LBВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65UP78003LB
Виж Цена за Днес
75 Инча:LG 75UP78003LB
Виж Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 3]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.