Телевизор LG серия NANO773PA

Представяме Ви новия телевизор LG серия NANO773PA  модел 2021 – 4K HDR Smart Nano Cell TV . Този телевизор радва притежателите си с резолюция 3840 x 2160 и DIRECT LED подсветка .

LG серия NANO773PA  е с NanoCell – Ново попълнение в ерата на технологиите, което определено изумява.

Предлага се в три размера на екрана  –  55″, 50″ и 43″ инча, което го прави крайно практичен, портативен и адаптивен към различни по големина помещения. Ето таблица с размерите,  точен модел за всеки от 3ите налични диагонала, както и актуална към днешна дата цена:

МоделЦЕНА
43 инча:LG 43NANO773PAВиж Цена за Днес
50 инча:LG 50NANO773PAВиж Цена за Днес
55 инча:LG 55NANO773PA
Виж Цена за Днес

Картина едно на милион и 8 млн. пиксела

Изчистени цветове, удивителни контрасти, неповторима картина, благодарение на реална 4K разделителна способност, LG NANO773PA предава образа по вълнуващ и необикновен начин.

NanoCell телевизорът е с 8 млн. пиксела, което осигурява безупречна картина, забележимо по-отчетлива във всеки детайл. Телевизорът има реална 4K разделителна способност и това го поставя в пъти пред стандартния HD предшественик. Nanocell в допълнение с 4K надхвърля международните стандарти и ви потапя в невиждана до сега картина.

Всеки нюанс още по-кристален и ясен

Телевизор LG NanoCell TV ползва наночастиците отличаваща черта на LG. С нанотехнология се премахват примесите в дължините на RGB вълните, филтрират се и се пречистват цветовете, а върху екрана ще са видими само чистите и прецизни цветове. Какво получавате? По-жива, по-реална картина и съдържание, което оживява.

Създаден, за да се открои

Творенията на изкуството не са предназначени да стоян само на стената. Благодарение на стойката Gallery се осигурява уникална свобода и възможност да превърнете дома си в галерия като сложите телевизора си навсякъде където пожелаете.

Нанокино и характеристики, достойни за големия екран

С изчистени цветове, множество нови технологии ще пренасат киносалона в дома Ви. Тук ще попаднете в HDR усъвършенстван свят. Ще се докоснете до надградените Dolby технологии и кинематографичен режим, който току-що излязъл от снимачното студио. LG 55NANO773PA Ви гарантира безупречно качество и реалистично кино изживяване.

Концепцията от режисьора се предава точно върху екрана

Чрез технологията на LG – FILMMAKER MODE™ се изключва плавността в движението. Запазват се оригиналните съотношения на екрана, скоростта в кадрите и натуралните цветове. По този начин оригиналната концепцията се предава прецизно от телевизора, спрямо концепцията на режисьора, за да достигне до вас, по начин, че да й се насладите, а филмът да е така, както действително е замислен.

Насладете се на пълен набор от забавления

Технологията HDR 10 Pro на LG за динамичен обхват, предлага регулиране на яркостта и подсилва цветовете и може да се разкрие дори всеки малък детайл. По този начин се постига реалистична яснота на всяко изображение и се подсилва интензивността HDR съдържанието. Вече може да гледате всичките си любими сериали и филми още по-реални и ярки, през цялото време, от начало до крaй.

Телевизор с голям брой изживявания и Наноигри

Гмурнете се в изживяване от най-тъмните пещери до най-ярки нови светове. Сега с телевизор LG серия NANO773PA това е възможно. Той осветява вашите игри, с помощта на реални и живи цветове. Технологията за игра в облак, автоматичните настройки за висококачествена картина създават вълнуващи изживявания за всяка игра.

Нечувани нива на контрол

Всички игри минават на едно следващо ниво. Оптимизаторът за игри регулира автоматично настройките на картината. Той оптимизира графиката и видимостта. По този начин може да осигури, още по-добри изживявания по време на игрите, без значение коя игра играете.

Наноспорт. Характеристики, носещи победа

NanoCell телевизорът LG серия NANO773PA е създаден, за да предостави вълнуващо изживяване, когато предстои големия мач. Сега с Bluetooth съраунд звук може да се пренесете в атмосферата на пълен стадион и всичко това излежавайки се на дивана от дома ви. Може да разчитате на известяване за спортни събития, които държат в течение, относно последните новини за любими спортове турнири и отбори.

Никога не пропускайте мач на любимия си отбор

Известяването за някакво спортно събитие, което чакате с нетърпение, сега ще ви информира преди, по време и след него. Вече няма да съжалявате и няма да изпускате важни срещи. Сега може да следите любимите си отбори, дори, когато гледате друг тип съдържание, това става благодарение на меню в долния ляв ъгъл на тлевизора Ви, което ще Ви информира за резултата от мача.

Bluetooth Surround Ready

Свържете се лесно с Bluetooth високоговорители. Без да опасвате хола си в кабели, може да се насладите на истински безжичен съраунд звук . Цялото действие ще изглежда по-реално и по-богато . LG серия NANO773PA ще ви пренесе на големия мач, дори да седите в дневната си.

Четириядрен 4K процесор

Процесорът 4K отстранява видеошумовете и създава по-контрастни и ярки цветове. Сега дори изображенията с ниска разделителна способност са третирани по начин, че да се покачи в пъти качеството им близко до това на 4K. LG серия NANO773PA знае също къде, кога и как да подобрява звука, за да създава виртуален съраунд за по-завладяващо кинематографично преживяване.

Гледайте всичко с 4K

NanoCell телевизор LG серия NANO773PA преобразува 2K съдържанието по начин, че всичко това да е възможно близко до 4K картина. Телевизорът подобрява разделителната способност, цветовете и детайлността. Насладете се на по-ясен текст и картина, с намалени шум и отлични нива на рязкост.

Ясни идеи за безспорно по-добър телевизор

Сега със сензор за светлина, който измерва околната за да предостави информация на процесора, който от своя страна настройва фино съпоставянето на тонове, резултатът е оптимална яркост на екрана. Интелигентно управление при затъмняване и алгоритъм за компенсиране на реалните пиксели оптимизират контраста в пъти, за да се получи по-добра картина и по-добри тъмни изображения.

HDR съдържанието се подобрява чрез регулирането на яркостта, което преобразува тъмните сцени и им придава неописуем контраст. Постига се дълбочина и детайлност във всеки от цветовете.

ThinQ AI

Смятате, че познавате интелигентните технологии в дома? Замислете се, отново!

LG ThinQ ще ви е от полза да изпитате максимално удоволствие от телевизионните изживявания. Спрете се на любим гласов асистент и управлявайте телевизора си, чрез гласа си благодарение на новия начален екран, с който ще си осигурите повече удобство и контрол.

Нов начален екран

Началният екран на телевизора е с нов, по-добър дизайн. Той показва предложения и персонализирано съдържание. Всичко това гарантира по-лесен достъп до най-различни възможности. Така може да контролирате устройства и всичко, само от едно място.

Повече възможности благодарение на „магическото“ дистанционно

Новото дистанционно е като магическо има атрактивен и ергономичен дизайн за лесно и удобно държане в ръка. Има система за бързо търсене и превъртане. Изкуствен интелект ще Ви осигури лесен достъп до услуги, а благодарение на бързите клавиши за доставчици на съдържание (като Netflix ) Ви осигуряавт пряк път до любимото съдържание. В допълнение на това имате на разположение и „Магическо докосване“, което ще свърже по магичен начин телефона Ви с телевизора.

Технически характеристики

иагонал дисплей108 cm
Специална технологияNanoCell HDR
Вид телевизорSmart TV
Технология дисплейLED
Качество на изображението4K
Година на лансиране2021
ЦвятБял
Вид на екранаПлосък
Операционна системаwebOS
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix 
Ключови характеристикиГласови команди
Гласов асистент
USB recording
Mirroring 
Гласов асистентGoogle assistant built in
ThinQ AI
MirroringAndroid
iOS 
Тип процесорQuad core
Резолюция3840 x 2160
Технология на изображението4K Upscaler
HGIG Mode
Nano Color
Nano Accuracy
Active HDR
Real 4K NanoCell
FILMMAKER MODE™ 
HDR технология HLG
HDR 10
Характеристики на игритеHGiG
Скорост на обновяване50 Hz
TV тунерDVB-C
DVB-S
DVB-S2
DVB-T
DVB-T2
Аудио система2
Аудио технологияAI Sound
Мощност на вградените говорители20 W
WirelessNFC
Wi-Fi
Bluetooth 
Видове портове3 x HDMI
1 x RJ-45
1 x S/PDIF
3 x USB
CI+ slot 
Версия Bluetooth5
Standard Wi-Fi802.11 ac
Консумация на електроенергия в HDR режим / 1000 часа86 kWh
Консумирана енергия в режим готовност0.5 W
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакетБатерии
Magic дистанционно
Инструкции 

LG NANO773PA – Цена

Независимо кой от трите варианта ще изберете от серия NANO773PA – 55 инчовия LG 55NANO773PA, 50 инчовия LG 50NANO773PA или най-малкия брат – 43 инчовия LG 43NANO773PA, определено ще получите отличен телевизор на добра цена. Актуалната за днес цена ще видите в таблицята към всеки модел:

МоделЦЕНА
43 инча:LG 43NANO773PAВиж Цена за Днес
50 инча:LG 50NANO773PAВиж Цена за Днес
55 инча:LG 55NANO773PA
Виж Цена за Днес

Оцени този продукт
[гласа: 2 Оценка: 2.5]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.