Nano Cell Smart телевизор LG серия NANO803PA е създаден по иновативна технология Nanocell. В него са заложени безупречно качество и прецизност на цветовете. Резолюцията е 3840 x 2160, с тип на подсветка – Edge LED Local Dimming. Телевизорът може да се поръча в четири размера : 50, 55, 65 и 75 инчов вариант, ето раблица с точния модел и актуална цена за всеки един от тях:

МоделЦЕНА
50 инча:LG 50NANO803PAВиж Цена за Днес
55 инча:LG 55NANO803PAВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65NANO803PA
Виж Цена за Днес
75 инча:LG 75NANO803PA
Виж Цена за Днес

Картина в 8 милиона пиксела и една на милион

Чиста картина и цветовете са пресъздадени в удивителна реалност. Всичко това благодарение на разделителна 4K способност и NanoCell телевизор NANO803PA. С 8 млн. пиксела, сега телевизор с реална 4K резолюция гарантира изображения, която са забележимо по-отчетливи и по-детайлни от тези на обикновен HD телевизор. NanoCell TV притежава реална разделителна способност от 4K, която сега е допълнена от технологията NanoCell. Тя ще осигури 4K изживяване, което надхвърля досегашните международни стандарти.

LG NANO803PA – Всеки цвят с кристално представяне

LG NanoCell TV телевизорът ползва наночастици – технология, която филтрира и пречиства цветовете, като премахва примеси във вълните RGB. Всичко това означава, че на екрана ще се показват само прецизни, ярки и чисти цветове. В резултат се получава по-жива, по-реална картина, която ще накара съдържанието да оживее.

Телевизор с повече от една артистична страна

Телевизор LG NanoCell TV е замислен с идеята да внася естетика в интериора на дома. Той притежава елегантен минималистичен дизайн, който приляга идеално към стената и служи за произведение на изкуството. Този телевизор добавя нотки красота и увеличава свободното пространство.

Нанокино и характеристики, подходящи за голям екран

Изчистени цветове и множество подобрения, характерни за най-новите технологии пренасят киносалона във вашия дом. Всичко това е възможно с помощта на LG NanoCell TV. Сега с усъвършенстван HDR, кинематографичен режим сякаш току-що излезли от снимачното студио, надградените технологии Dolby обещават реалистично кино и свръх преживяване -.

РазвлеченияСледете всичките си любими предавания от едно място

Възползвайте се от услугите на Netflix, Amazon prime video или приложението Apple TV. Избирайте най-новите филми, документални или сериали, гледайте спортни събития на живо. Това и още много може да следите на едно място.

Концепцията FILMMAKER MODE™

Концепция, която оживява на екрана

Телевизорите от сеиря NANO803PA имат технология FILMMAKER MODE™, тя изключва плавността от движението. Запазват се оригиналните съотношения на екрана, цветове и скоростта в кадрите. По този начин оригиналната концепцията, замислена от режисьора се предава прецизно. Сега може да се насладите на киното изживяване по начина, по който е бил замислен филма.

HDR 10 Pro

Любувайте се на пълен набор от забавления

Благодарение на HDR 10 Pro, технология на LG за динамичен обхват, контролира яркостта, за да може да се наслаждавате на цветовете във всеки дребен детайл и да усетите реалистична яснота във всяко изображение. Всичко това засилва интензивността на HDR съдържанието. Следете сега всичките си любими филми и сериали. Този път те ще са по-реалистични и ярки от самото начало до финала.

Наноигри

Телевизор, предлагащ голям брой изживявания

Сега може да се потопите в гледки от най-тъмните пещери до най-светлите и нови светове. Това може да стане реално с телевизор LG NanoCell TV, който осветява игрите и ги  изпълва с живи цветове. Благодарение на автоматичните регулировки и технологията за игра в облак, може да имате висококачествена картина и вълнуващи изживявания в игрите.

Оптимизиране на игри

Нови, нечувани нива за контрол

Всичките игри минават на едно ново ниво. Оптимизаторът автоматично регулира настройките и подобрява в пъти картината. Той оптимизира графиката и подобрява видимостта. По този начин може да се осигурят по-добри изживявания, без значение, каква игра играете.

ЕARC, ALLM

Играйте според най-високи стандарти

Вземете предимство над противниците си. Сега с eARC и ALLM, които отговарят на изискванията от най-новите спецификации HDMI 2.1. Това ще ви даде възможност да се наслаждавате на високоскоростно съдържание, по-добра разделителна способност, по-синхронизирана и плавна графика.

Наноспорт

Технология носеща победа

Телевизор LG NanoCell TV създава вълнуващо изживяване по време на големия мач. Чрез Bluetooth съраунд звук пренася атмосферата от истинския мач в дома. Благодарение на известяването за спортни събития, може да следите всичко ново около последните новини за вашите отбори.

Съобщения за спортно събитие

Не изпускайте мач с любимия си отбор

Благодарение на сигнала за известяването за спортно събитие ще сте винаги в крак, кога предстоят мачове – преди, по време и след. Никога вече няма да забравяте или да съжалявате, че сте пропуснали. Може да гледате важните срещи на любими отбори, дори, докато сте превключили на друг канал.

Bluetooth Surround Ready

Сега може да се свържете лесно, чрез Bluetooth високоговорители. И да се насладите на отличен съраунд звук, при това безжичен. Тук цялото действие е по-наситено, реално и ще ви отведе от дневната атмосферата в центъра на големия мач или филм.

4K четириядрен процесорПодобрява всичко, което чувате и виждате

Процесорът премахва видео шума и добавя повече контраст и яркост в цветовете. Изображенията с ниска разделителна способност са обработвани по начин, че да се повиши качеството им до почти 4K. Процесорът знае как, кога и къде да поправи звука, създавайки съраунд звук по виртуален, завладяващ и кинематографичен начин.

По-добро качеството с до 4K

Сега всичко тава с 4K

Телевизор LG NanoCell NANO803PA преобразува съдържанието от 2K в отлична, безупречна  4K картина. Smart телевизорът подобрява детайлността, повишава разделителната способност и се грижи за максималната яркост в цветовете. Сега може да се насладите на по-ясен текст и картини, подобрена рязкост и намален шум.

Контролира яркостта с AI

Сензорът за светлина измерва околната и изпраща данните до процесора на телевизора, който от своя страна настройва фино съпоставянето на тоновете. По този начин се получава оптимална яркост в екрана. Алгоритъм за компенсиране на пикселите и  интелигентното управление на затъмняването подобрява контраста и така се постигат по-добри тъмни изображения. Чрез HDR качеството на съдържание се повишава яркостта. Това преобразува тъмните сцени и придава невероятен контраст, дълбочина на цветовете и детайлност.

AI Sound

Всеки жанр заслужава подобен звук

Благодарение на над 17 милиона даннови звукови точки и тяхното обучаване от процесора се идентифицират честоти, гласове, ефекти. По този начин може да се оптимизира звук в съответствие с аудиожанра и да се осигури по-вълнуващо изживяване.

ThinQ AI

Смятате ли, че познавате интелигентните технологии за дома? Помислете отново!

С телевизор LG ThinQ ще може да изпитате максимално удовлетворение от изживяванията си по време на гледане. Спрете се на любимия гласов асистент и контролирайте телевизора, чрез гласа си. Всичко това, може да се случи посредством нов начален екран, който ще осигури повече контрол и удобства.

Ново начало с нов екран

Началният екран с изцяло нов дизайн представя персонализирани предложения и съдържание, което осигурява по-лесен достъп до предпочитания. Всичко това дава възможност да контролирате свързаните устройства. Всичко това от едно място.

Magic Remote дистанционно

Повече от управление за един телевизор

Новото дистанционно управление е с ергономичен дизайн. С пълно право може да се нарече магическо дистанционно, защото дава възможност за лесно държане в ръка. Разполага със система за превъртане и по-бързо търсене. Вграденият AI  осигурява лесен достъп до услуги. С бързите клавиши се достига до основни доставчици на съдържание. Наред с всичко това ще получите „Магическо докосване“. Това е умен нов трик, който ще свърже телефона ви с телевизора ви.

Гласови команди

Отличен централен източник за гарантиране на повече удобство

Благодарение на телевизора LG ThinQ ще може да управлявате и контролирате лесно домашната си екосистема IoT. Това ще става удобно, чрез разпознаване на гласа ви по естествен начин.

Технически Спецификации

Вид телевизорSmart TV
Качество на изображението4K
Технология дисплейLED
Вид на екранаПлосък
Резолюция3840 x 2160
TV тунерDVB-T2
Мощност на вградените говорители20 W
Видове портове4 x HDMI
2 x USB
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass F
Годишна консумация на енергия /1000 часа63 kWh

Независимо кой модел ще изберете от LG серия NANO803PA – LG 50NANO803PA / LG 55NANO803PA / LG 65NANO803PA или LG 75NANO803PA. Определено ще бъдете изненадани от нанотехнологията на LG, ето още веднъж цените:

LG NANO803PA – Цена:

МоделЦЕНА
50 инча:LG 50NANO803PAВиж Цена за Днес
55 инча:LG 55NANO803PAВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65NANO803PA
Виж Цена за Днес
75 инча:LG 75NANO803PA
Виж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 3]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.