телевизор Samsung QN800A

Великолепният Neo QLED 8K Smart TV серия QN800A от Samsung е ново поколение смарт телевизор, който се предлага в 3 диагонала на екрана: 65, 75 и 85 инча. Ето таблица с точните модели и актуална към днешна дата цена за всеки един от 3-та модела:

МоделЦЕНА
65 инча:Samsung 65QN800A
(QE65QN800ATXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75QN800A
(QE75QN800ATXXH)
Виж Цена за Днес
85 Инча:Samsung 85QN800A
(QE85QN800ATXXH)
Виж Цена за Днес

Моделът QN800A се предлага в цвят неръждаема стомана. Може да се поръча и в пясъчно черен цвят.

Ново поколение QLED в 8K – Ултрапрецизен контраст в 8K разкрива всеки детайл

Quantum Matrix Technology Pro

Новият Neo QLED 8K е мощната еволюция в света на телевизорите. Технологията е свързана с уникалната Quantum Mini светодиодна подсветка, която е повече от прецизна. Това, което зрителят може да види е: ненадминато изображение, както по отношение тъмните, така и в светлите участъци от зрителното поле. Картината е с 1,5 пъти повече светлинни зони, благодарение на технологията Quantum Matrix.

Мащабиране 8K AI, чрез 16 невронни мрежи

Neo Quantum 8K процесор

Подобреният процесор Neo QLED е интелигентен и създава най-доброто зрително изживяване в 8K. Той използва данни, които са генерирани от 16 невронни мрежи, вместо познатата до момента една невронна мрежа за анализ. По този начин може да се подчертае всеки зрителен детайл, чрез 8K съдържание.

Реална резолюция 8K

Време е да се докоснеш до неповторимостта на всеки кадър. Всичко това се постига лесно, благодарение на 33 млн. пиксела. Отлична разделителна способност и максимална яснота на картината. Всичко това е в пъти х 4, по-голямо от резолюцията до този момент – 4K.

Трансформирай любимото визуално представяне, чрез 8K

8K AI мащабиране

Можеш да си част от квантовата еволюция в производителността на 8K AI мащабиране. То е базирано на алгоритми на Neo Quantum 8K процесор, за дълбоко обучение. Тук алгоритъмът за задълбочено обучение анализира съдържание и картини, за да възпроизведе в детайли, чрез всеки пиксел.

Милиарди наситени нюанси с Quantum Dot

100% цветове от Quantum Dot

Благодарение на технология Quantum Dot се осигурява най-добрата картина, виждана някога. С помощта на 100% обем и наситеност в цветове Quantum Dot, поглъща светлината, за да я трансформира в спиращи дъха нюанси. Всичко това прави образа реален и точен с всяко ново ниво на яркост.

Минимализиране на отблясъка – За да не се разсейваш – технология антирефлекс

Време е да спреш околния свят да те разсейва. Не позволявай яркото слънце да обърка гледането на любимия ти мач. Не оставяй отражението в лампите да разваля картината на екрана ти вечерта. Сега с неповторимата технология антирефлекс разсейването е сведено до минимум. Независимо, къде седиш може да се наслаждаваш на обичаните си програми по всяко време на денонощието.

Неповторим контраст в съчетание с намеренията на режисьора

Quantum HDR

Сега всеки нюанс и детайл ще оживеят с богат, наситен и прецизен цвят. Сега ще имаш по-дълбок контраст.

Динамичният мапинг на HDR10+ регулира цвета и контраста и така прави всяка сцена, по-ефектна и по-реална до най-малките детайли.

Отлична картина и видимост от всяко място

Ultra Viewing Angle

Загледай се в деталите на всяка картината. Погледни нещата от всеки ъгъл. Сега, благодарение на технологията Ultra Viewing Angle имаш неизменно детайлно и ясно изображение, независимо къде седиш. Време е да се любуващ на всяко място в стаята, защото вече всеки ъгъл ще е идеален.

Реален и динамичен звук, следващ всяко движението на екрана

Object Tracking Sound+ (OTS+)

Сега, благодарение на вградени високоговорители, може да се любуваш на ярки реалистични 3D звуци. Можеш да се потапяш във водовъртеж от реални картини, върху екрана.

Саундбар и телевизор в перфектно съчетание

Q-Symphony

Време е да се гмурнеш в реални звуци, благодарение на високоговорители от телевизора и саундбара. Те работят в пълен синхрон. Технологията Q-Symphony гарантира реален синхрон от високоговорител на саундбар и телевизор. В едно, те заедно създават отличен, ненадминат съраунд ефект.

Звук, спрямо околната среда

SpaceFit Sound

Сега това е възможно, а именно да получаваш звуци, които се оптимизират със звук и в синхрон с инсталацията. Това е възможно, независимо дали твоя Samsung QN800A е окачен на стена или е поставен, върху масичка. С помощта на SpaceFit се осигурява оптимално ниво на звуково изживяване и отличен съраунд.

Ненадмината красота с минимализъм

Infinity One Design

Вече не трябва да избираш между завладяващо зрително преживяване и елегантност. Великолепният дизайн Infinity One е с високо ниво, благодарение на ултра тънкия профил.

Повече подредба, без заплетени кабели

Slim One Connect подвижният модул

Където и да си решил да инсталираш своя нов телевизор, сега с подвижния модул Slim One Connect можеш да минимизираш безпорядъка и да въведеш всички кабели в пълен ред.

Отчетливост в движения и още по-ясни картини с 4K 120Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Сега можеш да си победител в играта. Време е да активираш своята сила и бързина на макс с високи скорости. Всичко това ще е реалност, благодарение на изключителни подобрения в движението и с до 4K резолюция. Безупречно ниво на опресняване с честота 120Hz. Сега можеш да се наслаждаваш на гейминг с отчетливо и ултраплавно движение. Всичко това без размазване на картина и без забавяния.

Сцени, който променят гейминг сета

Super Ultrawide GameView и Game Bar

Съотношение 21:9 и 32:9 на екрана дава възможност за допълнителна видимост. Време е да направиш максималното и да спечелиш в играта си. Сега можеш да оптимизирай гейминга с екранно меню Game Bar. То ще ти позволи да правиш настройки в реално време, с различни параметри и в съответствие с екрана. Направи проверки за FPS, забавяне на входящия сигнал, настройки за безжичен хедсет, HDR и други.

Изживяване без забавяне и накъсване с HDR гейминг

FreeSync Premium Pro

Технологията на ядрото AMD FreeSync Premium Pro™ е сертифицирана. С нея ще доловиш разликата в картина и превъзходна комбинация от игра, благодарение на отлично представяне. Сега можеш да получиш висок обхват на динамика и ниско забавяне. Всичко това, за да няма зацепване и да е още по-истинска, успешна и печеливша играта.

Няколко екрана в едно

Multi View

Сега можеш да гледаш, какво има на екрана на мобилния телефон и на телевизора си едновременно. Без значение, дали следиш резултатите от спортни срещи или гледаш гейминг видео. Достатъчно е да свържеш телефона и да се наслаждаваш на уникална картина и излъчване, както никога досега.

За да се свържеш само докосни с Tap View

Можеш да споделяш филми, музика от своя смартфон на телевизора. Това става само, чрез едно докосване. Време е да плъзнеш пръст по екрана на смартфона си и той автоматично ще се свърже с новия телевизор. Така се регистрират двете устройства и на дисплея се показва смартфона. Всичко е така бързо и лесно, както не си си и представял. Можеш да продължиш да се любуваш на всичко, което обичаш на по-големия екран.

Технически харкатеристики Samsung Серия QN800A

Технология дисплейQLED
Вид телевизорSmart TV
Година на лансиране2021
Технология дисплейQLED
Специална технологияQuantumDot
NEO QLED
HDR 
ЦвятСребрист
Качество на изображението8K
Вид на екранаПлосък
Операционна системаTizen
Ключови характеристикиMirroring
Гласов асистент
USB recording
Видео приложенияYouTube
HBOGo
Netflix 
MirroringiOS Android
Гласов асистентBixby
HDR технологияHDR 10+ HLG
Характеристики на игритеFreeSync Compatible ALLM  HGiG
(Auto Low Latency Mode)
Технология на изображениетоUltra Viewing Angle
Adaptive picture
Quantum Dot
Ultimate 8K Dimming Pro
Quantum Matrix Technology Pro
100% Color Volume с
Direct Full Array
Скорост на обновяване100 Hz
TV тунерDVB-C
DVB-T2
DVB-S2
Аудио система4.2
Аудио технологияDolby Digital Plus
Descriptor
Multiroom Link
(AVA) Active Voice Amplifier
Audio Pre-selection
Adaptive Sound+
 OTS+
Independent controlДа
Мощност на вградените говорители70 W
СВЪРЗАНОСТ
WirelessWi-Fi
Bluetooth 
Standard Wi-Fi802.11 ax
Видове портове1 x RJ-45
4 x HDMI 2.1
1 x S/PDIF
3 x USB
CI+ slot
Версия Bluetooth4.2
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
АКСЕСОАРИ
Съдържание пакетДистанционно
Захранващ кабел
Инструкции

Samsung QN800A – цена:

МоделЦЕНА
65 инча:Samsung 65QN800A
(QE65QN800ATXXH)
Виж Цена за Днес
75 Инча:Samsung 75QN800A
(QE75QN800ATXXH)
Виж Цена за Днес
85 Инча:Samsung 85QN800A
(QE85QN800ATXXH)
Виж Цена за Днес

Без значение дали ще се спрете на 65 инчовия вариант – 65QN800A, 75 инчовия Samsung 75QN800A, или огромната 85 инчова видео стена Samsung 85QN800A – определено ще имате един от най-добрите телевизори които ще се предлагат през 2021 и 2022.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.