Изключителен телевизор LG UP77003LB – UHD TV, който надхвърлят очакванията на всеки свои притежател и всеки път, когато бъде използван. Любувайте се на качество, което само LG, може да ви предостави с резолюция 3840 x 2160 и тип на подсветката Direct LED. Серия UP77003LB  се предлага в  6 диагонала на  –  75″, 70″, 65″, 55″, 50″и 43″ инача.  Ето таблица с точния модел на всеки един размер и неговата актуална към днешна дата цена:

МоделЦЕНА
43 инча:LG 43UP77003LBВиж Цена за Днес
50 инча:LG 50UP77003LBВиж Цена за Днес
55 инча:LG 55UP77003LBВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65UP77003LB
Виж Цена за Днес
70 Инча:LG 70UP77003LB
Виж Цена за Днес
75 Инча: LG 75UP77003LBВиж Цена за Днес

Реално 4K UHD

Телевизори LG UP77003LB задминават очакванията всеки път. Сега може да се насладите на повече качествена, реалистична картина с наситени цветове и 4 пъти повече прецизност в пикселите. Всичко това задминава познатите до сега в стандартния формат Full HD.

Гарантирано качеството на най-новите блокбъстъри

Пренесете в дома си модерното кино. С технологията HDR и FILMMAKER MODE™ ви се гарантира по-завладяващи картини и впечатления при гледане. Може да се свържете и с любимите си стрийминг платформи и достъпете съдържаниете, което харесвате.

Развлечения и любимо съдържание

Използвайте приложенията Netflix и Apple TV. Избирайте от най-нови филми, документални филми и сериали, спрете се на любимите спортни събития на живо.

Концепцията на режисьора съживява екрана

Благодарение на технологията на LG – FILMMAKER MODE™ се изключва плавността от движения. По този начин се запазват оригинални съотношения от цветове, екрана и скорост в кадрите. Така концепцията на режисьора се запазва в оригинал и се предава прецизно. В резултат може да се насладите на филми по начина, замислен от самия режисьор.

Активен HDR – до най-дребните детайли

Телевизорът LG UP77003LB Ви осигурява реални и прецизни цветове. Уникални детайли до най-малкия елемент. Всичко това, чрез активен HDR. Любувайте се на страхотни филми с отлично качество. Сега оригиналните ленти допринасят това да е възможно, благодарение на няколко формата HDR, в това число HLG и HDR10.

Gaming – По гребена на вълната

Гмурнете се действието с оптимизатор за игри, HDR прецизно настроена графика, с минимално забавяне в изпълнението – фактирори, които превръщат играта по-завладяваща и по-бърза откогато и да било.

Оптимизатор за игри

Бърз и лесен начин за надстройка

Контролирайте настройките от едно място. Това може да стане с режими, оптимизирани за игри в различни жанрове: RPG, FPS, RTS. Управлявайте, чрез стабилизиране бялото и черното за по-добра видимост на контраста.

Влезте е в играта с HGiG

Технологията HGiG разпознава телевизора с неговите характеристики и качеството на картина. Тя настройва HDR графика , за да осигури върховно HDR изживяване по време на игрите.

Вземете контрол над забавянето

UHD телевизори LG UP77003LB дават възможност на потребителите да поемат пълен контрол над игри, при това без забавяния в картината.

Спиращо дъха спортно изживяване

Усетете нещата, така, че сякаш сте на стадиона. Благодарение на Bluetooth съраунд се създава пълна готовност и шанс да се насладите на играта, по начин сякаш сте на скамейката до странична линия. А с помощта на предупреждението за предстоящо спортно събитие, винаги ще знаете кога ще играят любимите ви отбори.

Известяване за спортно събитие

Никога не пропускайте мач на любимия си отбор

Тази удобна функция Ви информира, преди, по време на или след мач. Никога вече няма да изпускате любимите си отбори и техните представяния, дори в момента да следите друго съдържание или да сте превключили на друг канал.

Bluetooth Surround Ready

Сега може да свържете Bluetooth високоговорителите лесно и така да се насладите на отличен съраунд безжичен звук. Цялото действие е още по-богато и по-реалистично. То ще ви пренесе в истинската обстановка на това което гледате – спортно събитие или най-новия филм.

Направете интериора у дома по-приветлив със стилния LG UP77003LB

С тънкия панел и фина рамка, съчетан с красив и стилен дизайн, значително ще подобрите всеки интериор.

α5 AI Processor 4KУсъвършенства всичко около себе си с това, което чувате и виждате.

Процесорът обработва изображенията с ниска разделителна способност и допринася за намаляване до пълно отстраняване на видеошума. Чрез него се създават по-ярки контрасти и цветове. Интелигентният телевизор ще повиши качеството до почти 4K. Що се отнася до звука, процесорът знае къде да се подобри и да се създаде по-завладяващи моменти и кинематографично представяне.

По-добро качеството с 4K

Телевизор LG UHD от серия UP77003LB може да преобразува 2K съдържание в най-реалистична картина с резолюция 4K. Той подобрява детайлността, наситеността, цветовете и разделителната способност. Време е, да се насладете на по-ясни картини и текст, с намален шум и значително по-добра рязкост.

Контрол над яркостта с AI

Сензорът за светлина измерва количеството на околна светлина и предоставя данните на процесора, който от своя страна настройва фино тоновете съпоставяйки ги, за да постигне оптимална яркост на екрана. Прави се интелигентно управление на затъмняване и алгоритъмът за компенсиране на пикселите значително покачва нивото на контраст, в резултат се получават по-отчетливи тъмни изображения. Качеството на HDR съдържанието се покачва и се регулира яркостта. Всичко това допринася за преобразуване на тъмните сцени и създаване на детайлност, контраст и дълбочина в цветовете.

AI звук Звук, който заслужава, всеки жанр

Обученият процесор с над 17 милиона звуци идентифицира честоти, гласове и ефекти. Така може да се оптимизира звук в съответствие с аудиожанра. Всичко това осигурява по-завладяващо изживяване.

AI ThinQ

Смятате, че познавате интелигентните технологии? Отново помислете!

Телевизорът LG ThinQ ще ви е от полза, за да изпитате максимално удоволствие от всичките изживявания. Спрете се, на любим глас за свои асистент и управлявайте телевизора с гласа си, посредством нов начален екран за повече удобство и контрол.

Магическо дистанционно

С новия дизайн, управлението е почти магическо. Дистанционното прилича повече на магьосническа пръчка. Има ергономичен дизайн, който дава възможност за лесно хващане в ръка. Системата за превъртане създава възможност за по-бързо и лесно търсене. Вграден изкуствен интелект обещава лесен достъп до услуги, а бързите клавиши с достъп до основните доставчици на съдържание предлагат  най-кратки пътища до всички вашия предпочитания.

Технически Характеристики

Гласова команда

Телевизор LG UP77003LB с ThinQ Ви позволява да управлявате и контролирате домашната си IoT екосистема бързо и лесно. Това може да стане самостоятелно, чрез разпознаване на естествения ви глас.

Технически Характеристики

Вид телевизорSmart TV
Година на лансиране2021
Специална технологияHDR
Технология дисплейLED
Качество на изображението4K
ЦвятЧерен
Вид на екранаПлосък
Операционна системаwebOS
Видео приложенияNetflix
Amazon Prime
HBOGo 
MirroringAndroid
Ключови характеристикиMirroring
Гласови команди
Гласов асистент 
Гласов асистентGoogle assistant built in
ThinQ AI
HDR технологияHDR 10
HLG
Резолюция3840 x 2160
Характеристики на игритеHGiG
Технология на изображението4K Upscaler
HGIG Mode
Active HDR
AI Brightness Control
FILMMAKER MODE™ 
Скорост на обновяване60 Hz
TV тунерDVB-C
 DVB-T2
DVB-S2
Аудио технологияClear Voice III
AI Sound
Bluetooth Surround Ready
AI Acoustic Tuning
Мощност на вградените говорители20 W
WirelessBluetooth Wi-Fi
Видове портове1 x USB
2 x HDMI
1 x RF
CI+ slot 
Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредбиClass G
Съдържание пакетБатерии
Magic дистанционно
Инструкции 

Телевизор LG Серия UP77003LB – Цена

Не се колебайте, нито за миг, дали това е вашият телевизор. Той ще оправдае инвестицията си, а вие ще се наслаждавате на любими игри, филми, предавания, събития от света на спорта по всяко време от дома си!

Серия UP77003LB е доста популярен модел за 2021 и е налична в цели 6 размера: LG 43UP77003LB / LG 50UP77003LB / LG 55UP77003LB / LG 65UP77003LB/ LG 70UP77003LB и LG 75UP77003LB. Ето още веднъж таблицата с цените за всеки един от моделите:

МоделЦЕНА
43 инча:LG 43UP77003LBВиж Цена за Днес
50 инча:LG 50UP77003LBВиж Цена за Днес
55 инча:LG 55UP77003LBВиж Цена за Днес
65 инча:LG 65UP77003LB
Виж Цена за Днес
70 Инча:LG 70UP77003LB
Виж Цена за Днес
75 Инча: LG 75UP77003LBВиж Цена за Днес
Оцени този продукт
[гласа: 1 Оценка: 4]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.